Cum sa alegeti atelierul de reparatii auto

Toate componentele autoturismului personal au o durata de viata dupa care trebuie schimbate. Daca incepeti cautarile dupa un mecanic auto cand deja piesa functioneaza defectuos, exista posibilitatea ca piesa respectiva sa strice si alte piese astfel ridicand paguba.

Din acest motiv este indicat sa cautam din timp un atelier de reparatii auto care va face treaba buna pe automobil. Este normal ca omul sa vrea un mecanic auto calificat si cu experienta care sa-i umble sub capota, si care sa ofere cele mai bune optiuni la pretul cel mai convenabil.

Gasirea unui atelier de reparatii auto nu este greu, insa trebuie sa tinem cont de calitatea muncii prestate, la accesoriile si piesele auto de schimb pe care le utilizeaza. Unele ateliere pentru reducerea costurilor sunt axati pe accesorii si piese auto ieftine si de multe ori de provenienta dubioasa. Calitatea pieselor auto utilizate sunt o garantie pentru functionarea corecta a autoturismului pe un timp lung si fara dificultati.

A doua problema a reducerii preturilor se face din taierea a unor servicii gratuite facute unui client, pentru care ulterior va trebui sa plateasca suplimentar.

Exista unele interprinderi unde managementul firmei ofera pe langa reparatiile pentru care s-a angajat si mici reparatii sau ajustari la autoturism pentru a motiva clientul sa revina si alta data.

De exemplu se intampla ca la schimbarea placutelor de frana mecanicul observa ca este dezumflata roata, semnaleaza in fisa de lucru si inainte de iesirea pe poarta atelierului la sectiunea service rapid se umfla cauciucurile la presiunea optima gratuit.

Prin oferirea acestor mici bonusuri ei arata ca le pasa de clientii lor, si doresc sa-i ajute cu mici atentii ca autoturismul sa functioneze bine pe o perioada cat mai lunga. Clientul multumit ca a primit un bonus va povesti si altor persoane, facand astfel reclama gratutia la atelierul de mecanica auto.

Reclama prin viu grai este cea mai eficienta mai ales daca vine din gura unei persoane in care avem incredere, de aceea aceasta metoda de a motiva clientii este una foarte buna.

Desi pare ciudat chiar si astazi intrebam parerea prietenilor sau a membrilor familiei daca avem nevoie de schimbarea placutelor de frana, a uleiului din motor sau chiar reperatii la caroserie, stiind ca daca ei au fost multumiti cu un atelier de reparatii auto si il recomanda, este posibil ca sa fim si noi multumiti. De multe ori primim recomandari cu numele unui mecanic auto valoros de la atelierul de reparatii auto, care face cea mai rapida lucrare, lucreaza ieftin sau ofera unele bonusuri.

Multe persoane isi utilizeaza autoturismul personal pentru naveta la lucru, iar un autoturism care este utilizat zilnic trebuie intretinut periodic, de aceea aceste persoane pot recomanda atelierul unde fac aceste verificari si repearatii periodice si magazinele unde se pot cumpara accesorii si piese auto de calitate la cel mai bun pret.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa creezi un banner eficient pentru promovare
Articolul următor
Jocuri Ben 10
pni.ro
Meniu