Cumparati piese si accesorii auto de calitate

Pentru siguranta masinilor noastre trebuie sa folosim piese si accesorii auto de calitate. Chiar daca siguranta, sanatatea noastra si a celorlalti participanti la trafic este importanta si o recunoaste fiecare dintre noi, cu toate acestea multi cumparam accesorii auto la mana a doua desi stim ca acestea sunt deja uzate si chiar periculoase.

Stim cu totii ca masinile care au multe piese si accesorii auto uzate sunt mai predispuse accidentelor decat cele cu piese de schimb noi. Sau chiar daca evitam accidentele putem observa totusi ca trebuie sa reparam destul de des un automobil care are multe accesorii la mana a doua.

Produsele de o calitate mai slaba afecteaza parti vitale ale masinii cum ar fi motorul si astfel inrautatesc starea generala a acesteia. Chiar daca accesoriile auto uzate par a fi intr-o stare de functionare buna totusi ele nu se pot afla pe picior de egalitate cu piesele auto proaspat iesite din fabrica.

Nu ne putem astepta ca masina noastra plina de piese si accesorii auto uzate sa aiba aceleasi performante precum o alta masina care se bucura de piese noi, nefolosite. Asa ca e de preferat sa ne orientam atentia si sa cumparam produse de o foarte buna calitate pentru ca asa vom cheltui in timp mai putin decat utilizand piese de schimb uzate.

Se spune ca sunt prea sarac pentru a cumpara ceva ieftin si de proasta calitate. Mai bine iau ceva nou, dau un ban dar stiu ca am facut o afacere buna si piesele auto, accesoriile achizitionate vor avea o durata de viata mai lunga decat cele ce sunt la mana a doua. Unele firme importatoare de accesorii auto au preturi foarte bune si servesc clientii si la bucata. O astfel de firma este Strenger Er-Pol, importator si distribuitor de piese si accesorii auto.

Cu banii pe care-i dau pe o piesa de schimb noua sigur trebuia sa cumpar trei sau patru piese deja folosite de catre altii pentru ca accesoriile auto vechi se strica foarte repede si astfel ajung la concluzia ca nu merita sa te zgarcesti pentru ca este in joc siguranta si sanatatea mea si a celor dragi mie.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Tenisi pentru barbati practici
Articolul următor
Conditii speciale in care poti face varicela
pni.ro
Meniu