Dacia a prezentat Logan 2 la Paris

In cadrul Salonului Auto de la Paris oficialii Dacia au prezenta in mod official noua gama de autoturisme Dacia. Astfel 3 modele au fost prezentate si este vorba de Dacia Logan 2, Dacia Sandero 2 si Dacia Sandero Stepway 2.

Conform datelor oferite in cadrul conferintei de presa a celor de la Dacia inginerii de la Mioveni au pus accent pe senzatia de calitate din interiorul noilor modele care sunt de acum disponibile pentru a fi comandate.

Conform fiselor tehnice noile Dacii vin cu echipare cu ABS, ESP sau AFU. In plus, modelele cu un nivel de echipare superior pot fi doate cu senzori de parcare si cu sistemul cruise control cu limitator de viteza. In ceea ce priveste siguranta pasagerilor si a soferului Dacia Logan si Sandero vin echipate cu 4 airbag-uri.

Despre exterior trebuie spus ca noul Logan 2 vine cu nou design modern care adduce aminte de Dacia Duster si de recent lansata Dacia Lodgy. Totusi Dacia Logan 2 are propria identitate.

Impreuna cu Dacia Sandero partea frontal a lui Logan 2 are elemente asemanatoare cum ar fi grila fata, aproape identica, blocurile de lumini care sunt foarte asemanatoare, ori stopurile ce vin cum aproximativ acelasi design pe ambele masini. Dacia Logan 2 este echipata, la fel ca primul model, cu anvelope pe 14 respectiv 15 inch. Anvelopele ce vin pe versiunea cu echipare standard sunt de dimensiune 185 65 r15. Bineinteles ca in scurt timp vom vedea Logan-uri ce au montate anvelope mai late de catre fanii tuning-ului auto deoarece stim cu totii ca un set de cauciucuri poate schimba semnificativ aspectul unui automobil.

La interior, conform informatiilor oferite de cei de la Dacia, clientii pot alege intre doua nuate si pentru versiunile de top se pot monta insertii cromate.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Metode de stimulare a sistemului imunitar
Articolul următor
Cum gasesti oferte si reduceri haine pentru bugete reduse
pni.ro
Meniu