De ce este Biostem indicat impotriva tuturor afectiunilor?

Datorita capacitatii sale de a asigura protectie si regenerare celulara, se considera ca suplimentul nutritiv Biostem poate fi administrat impotriva tuturor afectiunilor. Astfel, atunci cand un organ se imbolnaveste devine ineficient, iar celulele sale se transforma in celule nesanatoase. Prin administrarea suplimentului nutritiv Biostem este eliminat tot ceea ce este nefunctional si se regenereaza tot ceea ce este bun, pentru a favoriza ameliorarea afectiunii.

Extrem de important este faptul ca Biostem transmite un semnal de regenerare la nivelul celulei mama, respectiv celula stem si nu la nivelul organului, motiv pentru care procesul de insanatosire se realizeaza cu o mai mare rapiditate. Totodata, eficienta acestui produs in prevenirea si ameliorarea a numeroase afectiuni se datoreaza celor 17 ingrediente naturale ale sale, ce detin importante proprietati terapeutice in stimularea si regenerarea celulelor organismului.

Astfel, Biostem este indicat pentru a preveni formarea tumorilor, dar si pentru refacerea organismului dupa urmarea unui tratament chimioterapeutic. In acelasi timp, contribuie la indepartarea efectele negative ale chimioterapiei si radioterapiei, protejand eficient organismul.

In urma administrarii suplimentului nutritiv Biostem este favorizat procesul de remineralizare la nivelul oaselor si articulatiilor, este inhibata aparitia metastazelor si este posibila o ameliorare mult mai rapida a contuziilor si a facturilor. Ranile se vor cicatriza mult mai repede daca utilizati acest produs, fiind accelerat procesul de vindecare dupa fracturi, traumatisme sau interventii chirurgicale.

In acelasi timp, Biostem amelioreaza infectiile cu streptococ hemolitic, infrabacterii sau stafilococ auriu si stimuleaza sinteza hormonala a insulinei. Persoanele care vor utiliza acest produs vor simti o imbunatatire a memoriei, alaturi de cresterea capacitatii de concentrare si intinerirea organismului. In acelasi timp se poate utiliza ca adjuvant in tratarea infectiilor cu virusuri, precum Herpex Simplex, HPVsau HIV.

Suplimentul nutritiv Biostem face posibila prevenirea aparitiei infarctului miocardic, amelioreaza diferitele tulburari hormonale, impiedica depunerea colesterolului pe vasele de sange, normalizeaza tensiunea arteriala, combate procesele degenerative si previne formarea nisipului si a pietrelor la rinichi. Este indicat in calitate de adjuvant in cazul intoxicatiilor cu nicotina, favorizeaza intarirea parului si a unghiilor, amelioreaza afectiunile psihice si sustine eficient sanatatea organismului.

Printre afectiunile ce pot fi prevenite sau ameliorate utilizand suplimentul nutritiv Biostem se afla afectiunile autoimune, varice, candidoza, ateroscleroza, aritmie cardiaca, angina pectorala, diabet, hepatita cronica, steatoza hepatica, accidente vasculare, litiaza renala, fibroza hepatica, gastrita, indigestie, pancreatita, gastrita hipo-acida, constipatie, balonari, enterocolita, insuficienta hepatica, poliartrita reumatoida, spondiloza, guta, rahitism, lupus eritematos sau reumatism acut.

Indiferent de afectiunea de care suferiti, puteti utiliza suplimentul nutritiv Biostem, insa este indicat si persoanelor sanatoase, care doresc sa isi protejeze sanatatea organismului. Astfel, Biostem poate fi utilizat cu scopul de a preveni imbolnavirea.

Datorita crestererii numarului de celule stem prin administrarea acestui produs, va creste si capacitatea organismului de autovindecare, fiind demonstrat clinic faptul ca cu cat in circulatie se afla mai multe celule stem, cu atat starea de sanatate a organismului este mai buna.

Actionand la nivel celular prin regenerarea celulelor, Biostem este un multiplicator celular cu ajutorul caruia va puteti simti sanatosi indiferent de varsta si puteti incetini procesul de imbatranire.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Efectul antioxidant al mineralului Zeolit
Articolul următor
Bulinutele, un nou trend pentru fetite
pni.ro
Meniu