De ce sa inchei o asigurare Casco

O asigurare casco nu este o asigurare obligatorie, dar este cea care va acoperi un numar cu mult mai mare de riscuri decat in cazul oricarui alt tip de asigurare. Din acest motiv, incheierea unei polite casco este deosebit de importanta pentru fiecare posesor al unui autoturism. Multi dintre soferi nu isi dau insa seama de acest aspect si cat de importanta este detinerea unei astfel de asigurari sau o asigurare obligatorie de tip RCA si aleg sa circule fara a avea o astfel de acoperire. Ceea ce nu isi dau ei seama nu este legat doar de amenzile pe care le risca in cazul in care sunt prinsi circuland astfel ci si pagubele ce le pot produce in cazul unui accident a caror valoare vor fi nevoiti sa o plateasca din propriile buzunare.

Principalele motive pentru care sa inchei o asigurare casco sunt:

  • acopera pe langa pagubele produse de catre soferul invinuit si orice alte pagube produse autoturismului sub influenta a diversi factori precum: distrugerea autovehicului de catre un necunoscut, zgaraierea autoturimsului, distrugerea in cazul unui accident;
  • asigurarile casco incheiate online iti ofera un plus de avantaje: rapiditatea comandarii online, livrarea gratuita la domiciliu plus, fara taxe de curier, in mai putin de doua zile o veti primi la domiciliu.
  • cantitatea mare de informatii pe care le poti afla singur si in cele din urma sa te decizi asupra carui tip sa il alegi.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Investitia In Aur – Cea Mai Buna Alegere
Articolul următor
Cum ma poate ajuta Internetul sa gasesc un loc de cazare in hotelurile din Mamaia?
pni.ro
Meniu