Descoperire epocala in regenerarea parului

Ultimul deceniu a venit cu o descoperire epocala in sectorul tratamentelor pentru regenerarea parului. Este vorba despre terapia cu Electronic Doctor. Calvitia si caderea accelerata a podoabei capilare face parte dintr-un proces care afecteaza majoritatea barbatilor dupa o anumita varsta. Acest fenomen este accentuat si de conditiile de viata. Cei carte lucreaza in stres, in medii toxice sau cu alimentatie nepotrivita pot fi serios afectati la fel de serios ca si cei care au o anumita mostenire genetica. Din fericire noul tratament cu Electronic Doctor da rezultate exceptionale in toate din aceste cazuri.

Incapacitatile tratamentelor clasice

Majoritatea tratamentelor clasice pentru regenerarea parului folosesc tot felul de extracte si substante, unele chiar naturale, care dau rezultate medii insa doar pe perioada aplicarii lor. Trist este ca pe dupa incetarea tratamentului firul de par nemaifiind hranit cu aceste substante revine la starea anterioara de blocaj. Nu mai vorbim si de faptul ca majoritatea acestor terapii au costuri destul de ridicate, lucru care este destul de suparator pentru persoanele care beneficiaza de venituri mici sau medii.

Noutatea adusa de Electronic Doctor

Dispozitivul medical Electronic Doctor are avantajul net de a propune un tratament cu totul inovativ. Acest aparat foloseste un camp electromagnetic reglat special pentru a reface tesutul celular distrus. Aceasta metoda stimuleaza eficient foliculii pilosi inactivi existenti in numai in zonele unde ar trebui sa creasca fire de par.

Dupa tratamentul cu Electronic Doctor rezultatele vor fi vizibile intr-o perioada de 3-4 luni. Intervalul este necesar parasirii starii de latenta a foliculilor pilosi. Este adevarat ca la inceput pe suprafata pielii vor fi vizibile fire tinere de par sub forma de puf ca in cazul bebelusilor. Ulterior, aceste fire capata culoarea naturala.

De subliniat este faptul undele electromagnetice ale dispozitivului Electronic Doctor actioneaza numai asupra zonelor unde exista foliculi pilosi inactivi, fara sa aiba efect in alte zone unde in mod natural nu cresc fire de par.

Prin acest tratament regenerarea parului are loc natural,  nefiind vorba de o stimulare artificiala a acestui proces. Electronic Doctor poate fi folosit si in scop preventiv. Nu trebuie sa asteptam sa se instaleze calvitia pentru a incepe aceasta terapie. In plus, aparatul da rezultate remarcabile si in cazul regenerarii sprancenelor.

Metoda atraumatica

Electronic Doctor este certificat european si are avantajul ca nu pune pacientul in situatii neplacute. Tratamentul este total atraumatic si se realizeaza fara durere. De asemenea, nu are efecte adverse asupra sanatatii pacientilor. Avantajos este ca persoanele care nu pot ajunge la clinica pentru tratament pot fi vizitate la domiciliu de un angajat calificat care poate instala acest dispozitiv.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Bulinutele, un nou trend pentru fetite
Articolul următor
Sfaturi pentru intretinerea unei gradini
pni.ro
Meniu