Ce trebuie sa stim despre Dacia Duster

Despre Dacia Duster putem spune ca nu este numai o masina robusta si puternica cu suspensie ridicata si anvelope mari tocmai bune pentru teren accidentat pentru iubitorii excursiilor montane dar are si un spatiu de stocare considerabil dat fiind faptul ca masina are doar 5 locuri in comparatie cu alte tipuri de SUV uri.

Totodata posibilitatea de reglare a scaunului in 8 moduri, geamurile electrice si sistemul audio face masina mai confortabila si calatoriile mai placute.

Sistemul de suspensie ofera o manevrabilitate mai precisa chiar si pe terenurile accidentate iar virajele pot fi luate cu usurinta motiv in plus pentru a recomanda Dacia Duster pentru calatorii.

Pentru ca fiecare are optiuni diferite cand este vorba de combustibil, Renault satisface gusturile tuturor cu motoare atat pe benzina cat si pe motorina (diesel).

Pentru o siguranta mai mare au fost montate unele accesorii de siguranta cum este imobilizatorul de motor in caz de acces neautorizat sau inchiderea centralizata.

Este o experienta placuta sa conduci o astfel de masina cu mult spatiu pentru picioare, interior de lux cu scaune de piele si un bord curbat si super finisat. Astfel Dacia Duster primeste un aspect care il scoate din anonimat si il promoveaza printre cele mai bine vandute masini ale anului 2013.

Inceputul anului 2014 a adus locul 1 Daciei Duster  pentru vanzarile autoturismului  in Romania, probabil datorita performantei deosebite pe perioada iernii cand circulatia a fost ingreunata in diferite zone ale tarii.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Rinoplastie – ce este si care sunt avantajele ei
Articolul următor
Creativitatea, un criteriu important in montarea de pavaje
pni.ro
Meniu