Despre extensiile de par

Dintotdeauna, femeile din toate partile Terrei au incercat pe toate caile sa isi imbunatateasca look-ul. Pentru aceasta au apelat la cele mai ingenioase mijloace: la numeroase, riscante si complicate operatii estetice, la injectari de diferite substante, la aplicari de masti formate prin diverse retete, la machiaj si vopseluri de par, la aplicari de gene false, etc. In dorinta lor de a arata cat mai bine, doamnele si domnisoarele din toate epocile nu au precupetit niciun efort si nu li s-a parut nicio suma prea mare pentru a-si infrumuseta aspectul exterior. Ultima descoperire din domeniul coafurii este reprezentata de asa-numitele extensii par. Extensiile inlocuiesc intr-un mod foarte discret si elegant clasicele peruci.

Acestea sunt formate din suvite false de par si din niste mecanisme cu ajutorul carora suvitele sunt prinse de parul propriu al clientei. Motivul folosirii acestor extensii este dat de necesitatea de imbogatire, lungire sau schimbare a modului de aranjare a parului intr-un timp foarte scurt. Exista mai multe tipuri de extensii, cele mai practice fiind acele extensii clip-on, care se pot monta si demonta foarte rapid si usor, chiar de catre clienta insasi, acasa, fara a fi nevoie de interventia unei persoane experimentate.

Ceea ce este grozav la aceste inovatii cosmetice este faptul ca montarea lor nu este absolut deloc dureroasa – doar in primele zile vei simti un usor disconfort (ca atunci cand ti se pune o plomba sau o coronita la dentist), care dispare apoi, dupa ce te obisnuiesti cu aceste suvite straine in parul tau. Daca optezi pentru extensii cheratina, atunci poti fi sigura ca timp de minim 7 – 8 luni aceste suvite vor rezista in parul tau (aceste extensii fiind cele mai durabile, motiv pentru care sunt considerate extensii permanente).

Unul dintre cele mai grozave lucruri in legatura cu aceste recente inovatii cosmetice este reprezentat de faptul ca parul care are extensii poate fi “tratat” in acelasi mod ca un par lipsit de aceste “adaugiri”. Mai exact, iti poti aranja parul cum vrei, il poti prinde in coada sau coc, il poti coafa (doar cu foehnul, drotul fiind interzis daca ai extensii microring, pentru a evita topirea ineluselor de silicon care prind suvitele false de parul natural), il poti vopsi (doar la un salon de coafura), il poti da cu spuma (produsele bazate pe silicon nu trebuie aplicate pe mecanismele de prindere a suvitelor).

autoechipat.ro
Articolul precedent
Importanta Prezentei Purificatoarelor De Aer In Diferite Spatii
Articolul următor
Proiectul Televiziunea Libera
pni.ro
Meniu