Despre Mercedes-Benz AMG Vision GT, vedeta jocului Gran Turismo 6

Ultimul joc din seria Gran Turismo a fost lansat la finele saptamanii trecute, specialistii considerandu-l una dintre cele mai bune creatii din sfera jocurilor auto. Daca ne gandim ca piata jocurilor cu automobile este intr-o ascensiune furibunda si ca Gran Turismo 6 se numara printre capetele de afis ale acestui domeniu, trebuie sa ne gandim la acest joc ca la unul foarte bine realizat, complet am putea spune.

Gran Turismo 6 s-a dorit a fi un upgrade consistent la vechea versiune a jocului si, totodata, un joc care sa rivalizeze de la egal la egal cu Need For Speed Rivals, ultima productie iesita pe portile EA Games. Dupa doar cateva zile de teste pe consola PlayStation 3, Gran Turismo pare sa-si fi adjudecat deja prima pozitie in topul jocurilor auto si consideram ca va ramane acolo pentru o buna perioada de timp.

Principalele argumente ale lui Gran Turismo in fata concurentei este noul motor grafic implementat de cei de la Polyphony Digital, detaliile fiind redate la o viteza ametitoare, cele peste 1200 de masini licentiate ce pot fi utilizate in cadrul curselor desfasurate pe aproximativ 37 de circuite, precum si numeroasele optiuni interne ce va vor oferi posibilitatea sa organizati diverse competitii in regim multiplayer. Nu au fost facute prea multe review-uri in acest sens iar testele sunt oarecum limitate, cert este ca nici bug-uri masive nu au fost sesizate, drept dovada ca viitoarele update-uri ale jocului nu se vor axa pe corectarea greselilor ci pe imbunatatirea unor aspecte din gameplay.

Titlul articolului se leaga de cele 1200 de masini prezente in joc, printre acestea numarandu-se si Mercedes-Benz AMG Vision GT, un bolid cu motor AMG V8, un colos care dezvolta numai putin de 585 de cai putere si care a fost implementat special de producatorul jocului pentru a putea fi testat de utilizatori. Pentru cei care nu sunt la curent cu ultimele vesti din tabara celor de la Polyphony Digital, va anuntam ca puteti urmari numeroasele trailere publicate, cumpararea jocului fiind un pas esential daca va doriti sa simtiti adrenalina pura.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa-ti planifici cat mai usor nunta
Articolul următor
Bucurestenii mai interesati de case de inchiriat decat de apartamente
pni.ro
Meniu