Despre serialul de comedie Las Fiebinti

Serialul Las Fierbinti este un serial de comedie difuzat de pro tv incepand cu data de 1 martie 2012 si este unu dintre cele mai urmarite seriale de comedie din Romania. Este un serial regizat de Dragos Buliga si actiunea se petrece in satul Fierbinti targ, un sat tipic romanesc care s-a adaptat la vremurile moderne. Multi locuitori din sat apar in serial alaturi de personajele principale Costi Dita, Horatiu Malaele, Miahi Margineanu, Adrian Vancica si multi altii. Personajele serialului Las Fierbinti au povesti si dialoguri spumoase, majoritatea replicilor haioase ale personajelor principale sunt create de ei insusi pe loc fara scenariu.

Scenariul este scris de Mimi Branescu si spune povesti rurale extrem de amuzante dar autentice.

Coloana sonora a serialului Las Fierbinti este una originala si poarta semnatura artistului Mihai Margineanu, care recunoaste ca multe dintre melodii au fost compuse chiar pe platourile de filmare.

Serialul Las Fierbinti a fost cel mai urmarit serial de comedie romanesc al lunii martie. Dupa un debut spectaculos, cu cele mai bune cifre de audinta din ultimi 10 ani de la lansarea unui serial romanesc, Las Fierbinti a obtinut suprematia in topul audientelor in fiecare seara de joi.

De la 1 martie cand a debutat primul episod al serialului, si pana pe data de 7 mai 2012, las fierbinti a avut 10 episoade extrem de amuzante, fiecare episod fiind urmarit in medie d aproape 2 milioane de romani in fiecare sera de joi. Serialul se poat urmari in fiecare joi pe pro tv de la ora 20:30, si puteti urmari imediat dupa aceea episoadele in reluare pe blogul Las Fierbinti Online. Va asteptam sa radem impreuna.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cele mai bune locuri pentru o vacanta all inclusive in Bulgaria
Articolul următor
Cum sa alegi cel mai ieftin RCA
pni.ro
Meniu