Distractie pe cinste in Costinesti

Distractie pe cinste in Costinesti

Am atatea amintiri frumoase din Costinesti incat nu stiu cu care sa incep…sau daca stau putin sa ma gandesc mai bine ma abtin, unele pot fi stanjenitoare – dar astia suntem si cu asta defilam. In Costinesti am avut parte de distractie la greu, ani la randul am petrecut aici ziua muncitoreasa, renumitul 1 mai la mare in Costinesti unde de multe ori am plecat vai si amar fara niciun ban in buzunar. Pentru ca asta este si frumusetea statiunii Costinesti, nimeni nu are pretentii aici si toata lumea lasa prejudecatile acasa, se suie in tren frumos si e gata pentru o distractie pe cinste in Costinesti alaturi de toti prietenii.

Daca alegi sa faci o escapada la mare, ca tanar aici este destinatia ta favorita…pentru ca in Costinesti ai unde sa te simti bine, sa iti faci de cap cu bani putini si mai ales ai ocazia sa stai aproape gratuit intr-o casuta ratacita de prin statiunea, o unitate de cazare in Costinesti care sunt sigur ca iti ofera exact ce ai nevoie – un pat, o baie si cam atat. Daca ajungi in Costinesti trebuie sa stii ca distractia e asigurata, atat ziua la plaja cat si seara la plimbare, dar mai ales pe timpul noptii – Costinestiul nu doarme niciodata!

Indiferent de ziua in care sosesti, sfarsit de saptamana, marti sau miercuri, statiunea Costinesti da pe dinafara – sunt atat de multi turisti incat ai o galagie de fete de agatat (dar si de baieti), depinde de unde privesti lucrurile. Chiar daca unora li se pare Costinestiul prea diversificat sau mult prea aglomerat – mie unu tocmai asta ma atrage si sunt sigur ca oricine a fost in Costinesti stie despre ce vorbesc de aceea recomand cu toata caldura si placerea un sejur ieftin in Costinesti. Se merita pe deplin!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Seo vazuta ca o publicitate adresata websiteului tau
Articolul următor
Tinute formate din piese clasice
pni.ro
Meniu