Distractie pentru fete in jocurile cu bebelusi

Ingrijirea bebelusilor este un proces complex, care necesita multa rabdare si imaginatie. Desi nu ne vine sa credem, creierul bebelusului este ca un burete, care absoarbe toate informatiile din jurul lui. Mecanismul prin care bebelusul intelege lumea, sa intercepteze senzatiile acustice, vizuale si tactile si le pune locul potrivit este una foarte complicata. Ca raspuns la aceste senzatii bebelusul interactioneaza si comunica cu cei din jur prin forma de comunicare cea mai simpla, plansul. Cand plang copiii, inseamna ca au probleme.

Daca problemele se rezolva repede, regasirea confortului ii face sa adoarma. Parintii recunosc fenomenul plansului si alearga cu solutiile pentru a remedia situatiile. Dar bebelusul nu este o masina care mananca si doarme. Are nevoie de multa dragoste si de a interactiona cu parintii, cu persoanele din jur. Bebelusii invata despre foame, singuratate, disconfort, oboseala, dar invata si cum este sa ai alinari in privinta acestor nemultumiri.

Exista posibilitatea sa incerci sa ai grija de bebelusi si cu ajutorul jocurilor online.

Intalnesti in jocurile cu bebelusi o multime de situatii asemanatoare cu cele din viata reala, care iti creaza acea lume specifica, magica a bebelusilor.

Si daca iti place sa ingrijesti copiii mici, ai posibilitatea acum sa ii hranesti de cate ori le este foame, sa le schimbi scutecul murdar, pentru ca se stie, bebelusilor nu le place sa aiba scutecul umed, sa le dai suzeta in gura cand o pierd. Jocurile cu bebelusi sunt create pentru copii, in special pentru fetite. Copiii, au ocazia sa isi etaleze abilitatile, indemanarea, atentia, pentru ca bebelusul trebuie sa aiba parte de toata atentia ta. Jocurile cu bebelusi sunt jocuri usoare, in care iti poti testa capacitatea de a fi mamica. Copiii invata sa aiba responsabilitati, pentru ca a avea grija de un bebelus, nu este un lucru simplu. El are permanent nevoie de tine, iar tu, daca esti persoana care il ingrijeste, trebuie sa ii asiguri toata dragostea si confortul, sa ai grija sa nu-i lipseasca nimic.

In joc, atunci cand bebelusul plange, chiar daca esti mamica, bona, sora mai mare, asistenta medicala, trebuie sa il iei in brate, sa ii zambesti pentru a-l amuza, sa ii dai mancare, sa il legeni, sau sa il culci. Nevoia lor de a li se acorda atentie, este mare, iar parintii trebuie sa faca sacrificii in detrimentul somnului si altor activitati. Jocurile cu bebelusi sunt o provocare si te ajuta sa capeti si putina experienta, in plus este o lume plina de bucurie, unde mereu poti lua totul de la inceput.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Promovare cu linkuri prin schimb de articole
Articolul următor
Statiunea montana Vidra
pni.ro
Meniu