Dita Von Teese

Dita Von Teese este un personaj savuros pe aceasta mare scena a celebritatilor. Stilul ei burlesc este inconfundabil, miscarile sale lascive si efervescenta ei au reinventat ideea simplista de spectacol. Dita a depasit limitele conventiei. Chiar daca este o rebela pe scena dansului, stilul ei in viata cotidiana si uneori mai putin spectaculoasa este ravisant. Ea imbina in alura ei o picatura din savoarea anilor `30 si se joaca uneori cu aerul anilor `60. Acele rochii elegante pe care le poarta pe covorul rosu o aseaza imediat in lumina reflectoarelor. Parul ei negru, tenul deschis si rujul rosu o aseaza intr-o fractiune de secunda intr-o lume de basm.

Stilul retro i se potriveste de minune. Fie ca poarta rochii lungi de seara, rochii de zi, rochii scurte sau rochii pe care nu le poti incadra intr-o anumita categorie, Dita este impecabila. Totul ii vine perfect, iar siguranta ei este aproape incredibila.
Increderea pe care o are o face de neatins si ii ofera aura ravnita. Dita este un amestec de burlesc, senzual si seriozitate.
Departe de a fi o copila, afiseaza uneori un aer inocent, amestecat cu intreaga voluptate care respira din toti porii. Dita este o diva, iar stilul ei este de urmarit.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jeansi evazati sunt din nou la moda
Articolul următor
Una din primele carti motivationale – De la idee la bani
pni.ro
Meniu