Dosar de decoratiuni si mobilier pentru caminul tau

Notiunea de living room este una imprumutata de la vecinii nostri americani si te duce cu gandul la un spatiu mare in care iti petreci timpul liber in doi cu persoana iubita sau impreuna cu familia si cei dragi. Living, to live, a trai – sunt cateva dintre expresiile care se potrivesc cel mai bine cu acest spatiu si deci el trebuie tratat, decorat si mobilat ca atare. Creaza asadar un spatiu placut, in echilibru perfect cu tine si cu restul caminului pentru a te simti ca acasa si a face din fiecare clipa petrecuta aici o sarbatoare.

Accentele de culoare sunt idei nemaipomenite pentru a trimite atentia spre o piesa de mobilier mai mica sau mai mare ori spre un accesoriu, pentru a face din acesta piesa centrala a camerei; daca ne gandim la accesorii pentru camin putem miza pentru perne colorate, vase colorate sau rame foto cu imprimeuri amuzante sau statice. Daca dimpotriva optam pentru piese de mobilier, o canapea colorata sau un scaun reprezinta o buna idee pentru camera de zi. Cele mai comode si cele mai ravnite canapele sunt cele viu colorate si cu linii curbate, futuriste care dau un aer special si modern spatiului in care sunt amplasate; cu 2, 3 sau mai multe locuri acestea se potrivesc mereu intr-un decor alb sau o nuanta neutra de gri.

Dupa cum spuneam mai sus, livingul este spatiul de petrecere a timpului liber in doi, cu familia sau prietenii; de la sine inteles ca cel mai des va intalniti aici la o cafea, un brunch sau o prajitura. Serviti aceste preparate sau bauturi pe masute de cafea, masute care sunt caracterizate de linii si culori neutre; acestea pot fi din plastic, sticla tratata sau lemn, in functie de decoratiunile si piesele de mobilier predominante in restul camerei.

Covorul din incapere este o piesa neaparat necesara; despre acesta se spune ca este primul lucru pe care il observa o persoana cand paseste pentru prima data intr-o incapere. Daca optezi pentru o canapea colorata, nu ai cum sa dai gres cu nuante de bej si alb care sa imbrace pardoseala. Calea ideala spre o amenajare interioara cu gust sta in alegerea tonurilor care se completeaza perfect dar si a iluminatului perfect; luminile cade sunt de preferat celor reci.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Despre chingi de ancorare marfa
Articolul următor
Acupunctura poate trata astmul bronsic
pni.ro
Meniu