Doua oportunitati de afaceri

In acest articol, doresc sa va prezint 2 oportunitati de afaceri care se pot pune foarte usor in practica, nu necesita investitii foarte mari si pot deveni cu usurinta afaceri de viitor.

1. Service pentru mijloacele de deplasare pe 2 roti. Din categoria oportunitatilor de afaceri, un business de service pentru biciclete si nu numai se poate dovedi o afacere de succes. Pentru a demara aceasta idee, nu este necesara decat infiintarea unei forme juridice – persoana fizica autorizata, intreprindere individuala sau o societate cu raspundere limitata si un spatiu care poate fi si un garaj sau o camera din interiorul unei locuinte care trebuie sa fie iluminata si aerisita corespunzator. Apoi, pentru partea logistica este nevoie de o trusa de scule profesionala si cateva dispozitive, precum un suport pentru biciclete sau o cheie de spite. Necesitand o investitie sub 4000 de lei, afacerea are nevoie de putina promovare printr-un mix de marketing si putina indemanare din partea celui care o va administra.

Ulterior, odata cu cresterea cifrei de afaceri, activitatea se poate extinde si catre reparatia de motoscutere sau ATV-uri.
Iar nu in ultimul rand, se poate deschide un magazin prin intermediul caruia sa vindeti respectivele produse.

2. Vanzarea rochiilor de mireasa la mana a doua. Iata un alt business incadrat in categoria oportunitatilor de afaceri care va poate aduce un venit suplimentar. Piata este la inceput in aceasta nisa de afaceri iar potentialul este ridicat. In momentul de fata, aceasta afacere exista online dar pentru a beneficia cu adevarat de avantajele unui astfel de business este necesar sa va stabiliti o anumita zona unde veti activa, sa incercati sa gasiti miresele care doresc sa-si vanda rochiile si ulterior sa le promovati intr-un magazin de specialitate. In acest magazin cu siguranta veti putea comercializa si alte articole conexe acestui domeniu care este din ce in ce mai profitabil. Avand sub control cheltuielile, aceasta afacere va poate aduce un profit lunar foarte bun.

Printre nenumaratele idei de afaceri cu bani putini, aceste 2 oportunitati de afaceri va pot aduce independenta financiara prin intermediul unei activitati placute care nu necesita dobandirea unor cunostinte de specialitate.

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Recapata-ti increderea in tine folosind cosmetice de intinerire
Articolul următor
Sejur placut in Moeciu cu entuziasm si aventura.
pni.ro
Meniu