Early Booking Litoral 2013

Preturile pe care turistul le poate obtine prin Early Booking pentru Litoral 2013 sunt dintre cele mai bune si mai greu de refuzat, daca e sa luam in considerare ofertele lansate de hotelurile care ofera cazare pe litoral. Cu reduceri care urca de la 20% la 30%, nenumarate locuri de cazare de pe litoralul romanesc se intrec, inca de pe acum, in a atrage clientii care vor beneficia de ele pentru vara 2013.

Cei care doresc sa prinda un loc de cazare ieftin pentru litoral 2013 trebuie, insa, sa se grabeasca, deoarece numarul ofertelor este unul limitat, iar agentiile de turism care participa la programul Inscrieri Timpurii au fost, deja, luate de asalt de catre turistii de pretutindeni, la doar cateva saptamani dupa ce ofertele de cazare litoral prin early booking au fost anuntate.

De altfel, organizatorii si hotelierii se arata a fi foarte incantati de prezumtiile in ceea ce priveste litoral 2013, sperand ca, pana la finele acestui an, sa inregistreze un numar dublu de clienti fata de anul trecut si incasari ce depasesc lejer suma de 50 de milioane de lei noi. In acest sens, cei doritori sa beneficieze de early booking pentru litoral 2013 trebuie sa caute una dintre ofertele celor 150 de agentii de turism inscrise in programul Inscrieri Timpurii si sa isi aleaga locul unde vor dori sa petreaca aceasta vacanta cu reducere. la fel ca in oricare alta situatie, insa, timpul este esential si, de aceea, ei trebuie sa se grabeasca sa faca acest lucru, daca vor sa se asigure ca vor prinde nu doar cel mai mic pret pentru vacanta, dar si cele mai bune camere din hotelurile inscrise in aceasta promotie atat de asteptata.

Din pacate, insa, turistii romani sunt, in general, mai nehotarati si nu au incredere in sistemul early booking pentru litoral 2013, pierzand, astfel, sansa de a obtine o vacanta cu reducere considerabila pe litoralul romanesc. Adeseori, acestia asteapta pana in ultimul minut pentru a isi alege destinatia de vacanta, majoritatea dintre ei mergand tot in acelasi loc, insa trebuind sa plateasca un pret net mai mare decat daca ar fi apelat la sistemul early booking.

Motivul invocat de cei care refuza sa foloseasca early booking pentru vara 2013 este acela ca nu au de unde sti ceea ce se va intampla atunci si daca vor puteam merge. In acest sens, unele agentii de turism ofera posibilitatea de a transfera biletele de la o persoana la alta dar si de a schimba perioada sejurului, daca acest lucru este posibil. Un lucru este sigur: fiecare dintre noi va avea parte, in vara 2013, de un concediu la mare, astfel incat nu exista nici un motiv consistent de a refuza ofertele de early booking de cazare litoral.

autoechipat.ro
Articolul precedent
O clipa de relaxare pe patine de gheata!
Articolul următor
Patuturile pentru copii sunt piese importante de mobilier pentru camera lor
pni.ro
Meniu