Educatia copiilor cu carti din librarie online

Ati discutat in ultimul timp cu un copil ? Spun lucruri uimitoare, stati de povesti cu ei, va veti simti mai tanar si mai interesat de lumea din jurul nostru si in general, de tot ce exista. Au o perspectiva asupra lumii pe care noi, adultii, am pierdut-o, si de care am uitat. In mijlocul discutiei cu copiii, descoperi cu placere ca te privesc intrebatori si au nevoie de raspunsuri la niste intrebari despre care nu stiai ca exista. Nu inteleg cuvinte, sau expresii, sau felul cum se petrec anumite evenimente. Faptul ca poti sa le explici, sa fii tu cel care le descopera o particica a lumii, e grozav.
E o senzatie nemaipomenita sa-i vezi bucurosi ca au mai dezlegat o particica a misterului  universal, cu ajutorul tau.
Numai ca nivelul de cunostinte pe care ei le pot absorbi, si de care au nevoie, este urias. Nu poti lasa in seama unor discutii ocazionale sarcina de a le lamuri toate neclaritatile. Ritmul in care pot invata este minunat , iar nevoia de cunostinte noi este atat de mare incat trebuie sa le procuram material de studiu, carti, reviste, harti, albume, pentru a nu le limita avantul.
Librarie online este o sursa excelenta de carti pentru copii, chiar si pentru cei prescolari. Multi parinti considera ca cei mici nu au nevoie de nicio carte pana intra la scoala, si ca jucariile sunt suficiente pentru distractia lor. O multime de parinti se bucura cand vad ca stiu copiii o multime de poezii. Ceea ce nu realizeaza insa, este ca memoria grozava a copiilor lor ar putea fi utilizata inca de pe acum pentru a retine tot felul de cunostinte folositoare, nu doar versuri pe care nu le inteleg si le repeta fara sa se ganndeasca la sensul lor.
Setea de cunoastere a copiilor este uriasa, profitati pentru a le dezvolta gustul pentru lectura si studiu.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Structurarea site-urilor de jocuri cu masini online
Articolul următor
Hai sa facem curatenie
pni.ro
Meniu