Eforie Nord : o noua imagine incepand din vara 2014!

Statiunea estivala Eforie Nord isi doreste sa-si surprinda oaspetii care vor alege sa-si petreaca vacantele de vara aici oferindu-le mult mai multe posibilitati de distractie si relaxare. Autoritatile din statiune sustin ca proiectul privind parcul acvatic pentru copii din Eforie se va finaliza pana la inceputul urmatorului sezon estival, mai exact in lunea iunie a anului 2014. Pe langa Aqua Park Eforie Nord se vor deschide si alte centre de distractie noi cum ar fii : un nou club de noapte pe plaja, cateva restaurante dar si un bar karaoke. Se pare ca si unitatile de cazare Eforie Nord se vor inmultii, la ora actuala peste 10 vile fiind in curs de amenajare si toate vor functiona ca pensiuni turistice.

Dupa ce trec sarbatorile de iarna, autoritatile sustin ca se vor apuca serios de treaba sip e langa proiectele mai sus mentionate se vor ocupa si de modernizarea si reamenajarea falezei care, de fapt este deja in desfasurare , pentru ca la data de 1 mai 2014 cand , cu siguranta o multime de romanii se vor indrepta catre litoral ca in fiecare an de ceva timp incoace, sa fie pregatiti sa-si intampine oaspetii asa cum se cuvine.

Ofertele de cazare pentru 1 mai se vor afisa pe internet incepand cu luna martie al anului ce urmeaza caci cererea este foarte mare si cele mai bune si avantajoase pachete cu siguranta se vor rezerva din timp. Cei care se vor hotarii pe ultima suta de metri sa-si reserve locul de cazare in statiune pentru data de 1 mai cu siguranta vor achita tarife mult mai mari si nu vor mai gasii probabil prea multe optiuni care sa-i multumeasca 100% pentru ca, normal, cele mai bune unitati se vor rezerva din timp!

Deci, cei care dintre voi isi vor petrece vacanta de vara in Eforie Nord, pregatiti-va de surprize placute si nu uitati sa va rezervati locul de cazare din timp!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Statiunea Costinesti in curs de modernizare!
Articolul următor
Plantarea si intretinerea unui gard viu in gradina
pni.ro
Meniu