Este samponul antimatreata eficient?

Este samponul antimatreata eficient?

Matreata se produce atunci celulele moarte ale scalpului sunt impinse la suprafata de celulele nou produse. Deci, nu conteaza ce varsta ai, organismul produce, la fiecare cateva saptamani,  matreata. Dar, exista o problema, o ciuperca, prezenta pe capul nostru, care actioneaza ca un catalizator si accelereaza procesul de producere al matretii. Pentru a trata matreata, trebuie sa folosesti cel mai bun sampon antimatreata, dar fi atenta in alegerea acestuia, deoarece multe sampoane disponibile pe piata pot provoca mai multe daune, decat sa rezolve problema vizata.

In prezent, exista o multitudine de sampoane pe piata. Scopul principal in utilizarea samponului antimatreata este uciderea ciupercii, care este prezenta pe scalpul nostru. Unele sampoane de pe piata nu inlatura ciuperca, ci  doar reduce cantitatea de matreata. Atunci cand cumperi un sampon antimatreata, trebuie sa fiti siguri ca acesta contine doua elemente importante: zinc si ketoconazol. Aceste componente elimina, foarte rapid, ciupercile din par, in comparatie cu alte elemente.

Daca vreti sa obtineti  cele mai bune rezultate de la samponul vostru, este bine sa-l lasa-ti in par aproximativ 20 de minute inainte de spalare, iar pentru a-l mentine sanatos este indicat sa  nu folositi acelasi sampon in mod regulat, ci sa incercati si altele noi.

Cele mai multe afectiuni pot fi tratate prin utilizarea uleiurilor pentru scalp. Dermatologii au descoperit prin experimente, ca de cele mai multe ori, mancarimile sunt provocate de sampoane. Deci, in loc sa folositi sampoane care deterioreaza parul, mai bine alegeti un sampon natural antimatreata, care-l face mai sanatos. Aceste sampoane reduc matreata, mancarimile, ciupercile si evita iritarea radacinilor de par.Potrivit unui studiu s-a constatat, ca utilizarea nepotrivita a sampoanelor antimatreata, este principala cauza in caderea parului.

Este bine sa folositi  sampoane profesionale antimatreata, care contin zinc, deoarece ajuta la irigarea porilor si este bland cu scalpul.

Pe langa folosirea unui sampon antimatreata, puteti folosi si metode naturiste, cu ajutorul carora sa scapati de matreata. Printre cele mai eficiente, se afla uleiul de arbore de ceai, de nuc, de lavanda si de rozmarin. Acestea se aplica pe scalp, apoi se lasa sa actioneze 10-15 minute. P entru a scapa de matreata  se mai utilizeaza si otetul de mere, care corecteaza pH-ul natural al pielii.

Acum, ca stiti care este problema, stiti si sa o tratati si sa aveti un par sanatos si fara matreata, asa cum ati visat mereu.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Ai achizitionat un aparat de aer conditionat acesta trebuie si instalat bine
Articolul următor
Cum sa scapi de parul gras
pni.ro
Meniu