Faruri si proiectoare ceata cu lumini halogen

Proiector halogen angel eyes HOS2

Proiector halogen angel eyes HOS2

De cateva ori s-a intamplat sa conduc noaptea in ceata asa de groasa ca nu vedeam nimic de la un metru e autoturism. Am ramas uimit cum treceau pe langa mine autocamioanele de parca vizibilitatea pentru ei ar fi fost altfel. Pana la urma mi-am dat seama ca secretul lor nu este altceva decat iluminarea drumului cu diverse faruri si proiectoare de halogen pentru ceata.

Aceste accesoriile auto sunt faruri si proiectoare halogen de foarte buna calitate numite si proiector halogen angel eyes cu lumini halogen. Proiectoarele halogen angel eyes au o lumina rece alba sau albastra si sunt proiectoare rotunde cu lumini halogen si lumini de conducere. Montarea lor se face in partea din fata, pe bara de protectie sau pe cabina masinilor sau autocamioanelor.

Carcasa de protectie a proiectoarelor de ceata cu lumina halogen este din plastic si are suport de prindere in partea de jos. Sunt foarte usor de recunoscute datorita luminii numite angel eyes, care le face diferite fata de alte proiectoare de ceata cu lumina halogen.

Proiectoarele de ceata sunt de foarte multe feluri, incepand de la proiectoarele de ceata rotunde pana la proiectoarele de ceata dreptunghiulare, cu prindere pe bara de protectie a masinilor sau incorporat. Totodata difera si sticla care poate fi clean (fara striatii), cu linii si striatii, dupa placul fiecarui conducator auto sau autocamion. La aceste faruri si proiectoare se gasesc si diferite alte accesorii auto, cum ar fi grilaj de protectie sau husa de protectie pentru faruri sau proiectoare.

Unele proiectoare sunt incorporate din fabrica in masini si autocamioane, altele sunt faruri si proiectoare suplimentare ce pot fi montate de exemplu la masinile 4×4 off road unde sunt montate pe capota masinii.  Aceste faruri pe langa rolul de a lumina mai dau si un aspect de putere proprietarului de autoturism.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jocuri cu Tom si Jerry din desenele animate
Articolul următor
Optimizare SEO pentru pagini web
pni.ro
Meniu