Geaca de iarna – Sfaturi de a alege pe cea potrivita

Iarna apropindu-se in pasii repezii trebuie sa ne gandim din timp la tinuta pe care vrem sa o adoptam pentru sezonul de iarna, cea mai frecventa solutie din ultimii 2-3 ani ar fi alegerea unui palton, insa, avem de asemenea si cateva variante bune in alegere unei gecii deoarece paltoanele fie ca vrem sa recunoastem, fie ca nu, e un singur strat de bumbac la care majoritatea nu prezinta guler imblanit sau gluga, sau bata in jurul manecilor, tocmai de asta o putem considera o tinuta nedeamna pentru o iarna geroasa ci mai degraba pentru toamna.

La varietatea de geci pe care ni le ofera piata, cea mai buna solutie ar fi alegerea unei gecii lungi cu gluga si de preferat umpluta cu puf de gasca deoarece face ca geaca sa fie usoara si va mentine caldura inauntrul gecii.

Geaca de iarna

Sa nu se aleaga iarasi NEGRUL in cazul gecii, e un criteriu foarte important, deoarece se mentine afirmatia ca “ negrul se asorteaza la orice “ GRESIT, insa la cat de rentabile sunt preturile in ziua de astazi pentru tinuta de iarna ( ma refer desigur la shopping-ul online, deoarece magazinele si complexele comerciale inca au preturile ridicate ) nu se poate sa nu aveti fondurile necesare pentru achizitionarea unui fular care sa se asorteaza cu geaca dumneavoastra si a unei perechi de cizme si al unei pereche de manusi.

Pentru alegerea gecii potrivite este de ajuns sa intrati pe motorul dumneavoastra de cautare si sa folositi unul din cei 3 termeni de cautare : geci de dama, geci iarna, haine outlet si veti gasi o multitudine de modele din care sa alegeti.

Sfaturi pentru alegerea gecii potrivite :

  1. Alege-ti intotdeauna o marime mai mare decat purtati deobicei, deoarece garantat veti purta un pulover pe desubt si vreti sa va simtiti confortabil in ea, nu ca intr-o cutie de sardine.
  2. Alege-ti culori care va vor evidentia in orice situatie : gri petrol, albastru navy sunt doar cateva, fiti creative in alegerea unei proprii geci.
  3. Daca cumparati o geaca umpluta cu puf de gasca aveti grija sa o duceti la o spalatorie deoarece o spalare normala la masina de spalat vor face ca penele sa se desplaseze.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Atestate informatica de cea mai buna calitate
Articolul următor
Asculta muzica pentru a te elibera de stres!
pni.ro
Meniu