Geci de iarna 2013

In 2013, ne asteapta multe noutati in materie de modele de geci de iarna. Fie ca vorbim despre geci de iarna de dama sau de barbati, modelele difera cu mult de cele cu care ne-am obisnuit in anii trecuti, punandu-se mai mult accentul pe forme si culori decat pana acum.

In ceea ce priveste materialul din care vor fi fabricate aceste articole vestimentare ce vor impanzi strazile in 2013, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. La moda va fi tot fasul, de altfel singurul care poate rezista cu brio ninsorilor din tara noastra, iar sub el va fi un strat gros de melana. Da, intr-un final, designerii s-au gandit si la sanatatea noastra si nu doar la aspect! Se poarta, desigur, si alte materiale, insa acestea trebuie sa fie de calitate, asa cum este bumbacul, de exemplu. Culorile pentru modele de geci de iarna din 2013 vor fi unele clasice, care nu ies prea mult in evidenta, precum griul, albul sau negru.

Multe dintre aceste superbe modele vor avea guler de blana, ceea ce este o veste foarte buna pentru urechile noastre zgribulite din acest sezon, in special daca preferam sa nu purtam caciula. Glugile sunt si ele la moda iarna aceasta si, daca acestea mai au si un strat de blanita, produsele cele mai vanate in anotimpul cu pricina vor fi si mai mult in tendinte.

Asadar, iata ca aveti cateva idei dupa care sa va ghidati in alegerea celor mai frumoase piese vestimentare pe care le veti purta in sezonul rece al anului. Daca vreti sa aveti certitudinea ca va veti afla in tendinte, trebuie sa stiti ca si anul acesta „less is more” si ca, pe masura ce veti prefera acele tipuri cu o croiala mai simpla si o culoare mai neutra, va veti apropia tot mai mult de standardele designerilor.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Partii de ski noi pentru sezonul 2012-2013
Articolul următor
Facturi online rapide cu Efacturiplus
pni.ro
Meniu