Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Chiar daca nu duce în mod necesar la pierderea dintilor,  gingivita este o afectiune de care cei mai multi dintre  noi se lovesc. Netratata, acesta poate evolua  în parodontoza sau retractie gingivala. Tratamentul cu dispozitivul  Electronic Doctor elimina aceste riscuri. Dupa ce a fost inventat de medicul roman Bogdan Vladila, acest aparat a primit certificarile si avizele necesare din partea institutiilor europene si a Ministerului Sanatatii. În plus,  Electronic Doctor  a fost triplu premiat la salonul de Inventii de la Geneva pentru efectele sale terapeutice revolutionare.

Gingivita se poate trata nedureros cu Electronic Doctor. Înainte de aceasta terapie este nevoie de aplicarea unui proces de igienizare profesionala. Echipa Electronic Doctor va aplica un detartraj cu tehnologie laser.  Apoi pacientul va fi supus tratamentului cu unde electromagnetice emise de dispozitivul Electronic Doctor. Acest camp electromagnetic  directioneaza un numar  mare de celule regeneratoare spre zonele afectate de gingivita. În acest fel tesuturile gingivale se vor întari  evitandu-se expunerea gingiilor si avansarea infectiei in tesuturile inconjuratoare ale radacinii dintelui.

About The Author

Related Posts