Hoteluri Sibiu – unde sa va cazati daca ajungeti in Sibiu?

Sibiul este un oras care are foarte multe de oferit, incepand cu obiective turistice, culturale, istorii si traditii, etc. Daca inca nu a-ti ajuns sa vizitati Sibiul, este momentul sa o faceti, veti vedea ca nu veti regreta.

Numarul de turisti din Sibiu a crescut in fiecare an , dar de asemnea si posibilitatile de cazare in hoteluri Sibiu si pensiuni. In functie de ceea ce cautati puteti opta pentu cazare in centrul orasului, aproape de aeroport sau in zonele ferite de agitatia cotidiana.

Iata cateva hoteluri si pensiuni care va ofera conditii excelente de cazare si o ambianta placuta.

Pensiunea Belascu

Pensiunea are in spate istorie fiind situata intr-o cladire care dateaza din anul 1840. Se afla la 2, 5 km de centrul istoric al orasului si cateva minute de aeroport.

Pensiunea dispune de 8 camere cu grup sanitar propriu, propriul restaurant, crama, terasa, loc de joaca pentru copii si parcare proprie in curtea pensiunii.
Este una din pensiunile unde veti avea parte de o atmosfera placuta si o ambianta calda.

Hotelul Libra

O alta posibilitate de cazare Sibiu pentru cei mai pretentiosi este Hotelul Libra. Acesta este clasat la 4 stele si situat departe de agitatia orasului dar totusi la o distanta de doar 800 de metri de centrul istoric.
Hotelul dispune de 64 de camere dotate la standarde europene.
Hotelul Libra ofera celor pretentiosi in restaurantul Hess posibilitatea de a gusta cele mai delicioase preparate din bucataria internationala dar si traditional romaneasca.
Aici veti avea parte de o sedere cu stil si de servicii excelente.

Hotelul Imparatul Romanilor

Daca va doriti cazare in centrul orasului o alere potrivita ar fi Hotelul Imparatul Romanilor. Este situat in apropierea celor mai importante obiective turistice. Serviciile sunt ideale: sala de fitness, masaj, sauna, etc.
Este una dintre cazarile faimoase din Sibiu, fiind clasat la 3 stele intr-o cladire veche care pastreaza elementele arhitecturale ale secolelor trecute.
Hotelul Libra dispune de  10 apartamente, 32 de camere duble, 25 de garsoniere si 26 de camere single. Acestea au in dotare bai individuale, televizore, telofon. Minibar, etc.

Oferata de cazare in Sibiu este una foarte variata. Veti gasi atat hoteluri si pensiuni de lux la preturi ridicate, dar si cazare la preturi avantajoase care sa va ofere toate conditiile necesare.
Alegerea depinde doar de dumneavoastra, de ceea ca va doriti si de bugetul de care dispuneti.

Sibiul este un oras frumos, care inca pastreaza amprenta titulaturii de Capitala Culturala Europeana pe care a purtat-o in anul 2007. O multime de evenimente culturale se desfasoara aici in fiecare an printre care Festivalul de Teatru, Festivalul Medieval, Festivalul De Jazz, etc.

O vizita in Sibiu este ideale pentru oricine care doreste sa cunoasca o istorie frumoasa.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Accesorii auto de avertizare si semnalizare a autocamioanelor
Articolul următor
Optimizare SEO
pni.ro
Meniu