Idei de design de creare site pentru clientii barbati

Reaizarea site-ului pentru clienti barbati nu-i o munca usoara. Si asta pentru ca barbatii sunt mult mai sceptici si mult mai pretentiosi decat femeile, in materie de site-uri. Cum trebuie sa arate un site pentru barbati si ce gen de materiale trebuie sa contina acesta pentru a avea succes? Aflam din randurile urmatoare cateva reguli de design pentru creare magazin online sau site pentru publicul masculin.

Un site destinat publicului masculin trebuie sa fie un site dinamic si serios. Dinamismul unui site este realizat cu ajutorul culorilor si al designului. Nu ar strica ca atunci cand cautati un specialist pentru realizarea site-ului dvs., sa cautati pe cineva care a mai construit site-uri pentru barbati. Daca in cazul site-urilor pentru femei se folosesc culorile pale, calde, precum rosu, roz, galben sau lila, in cazul site-urilor masculine prind foarte bine contrastele. Negru si rosu, negru si verde, negru si oraj sunt doar cateva exemple de combinatii de succes pentru un site masculin.

Pe langa aspectul general al site-ului, la fel de importante sunt si informatiile pe care vizitatorii trebuie sa le gaseasca pe site. Un site destinat sexului puternic, trebuie sa contina materiale de calitate, redactate scurt si la obiect, cu informatii reale, clare. Articolele nu trebuie sa plictiseasca si nici sa fie romantice deoarece nu vor prinde la public.

La fel de important, legat tot de continutul site-ului, sunt momentele vesele. Adica glumele, bancurile, caricatura zilei, poza zilei etc. Foarte apreciate de barbati sunt si topurile, stirile din politica sau barfele mondene. De asemenea, nu trebuie sa lipseasca informatiile din IT sau ultimele constructii auto.

Crearea unui site pentru domni inseamna o atentie mai mare si detalii mai fine. Tot pentru a capta publicul virtual din prima clipa, trebuie ca site-ul sa beneficieze de o accesare rapida. Stim ca domnii isi pierd rabdarea mult mai repede decat doamnele.

La ora actuala, exista numeroase site-uri pentru barbati. Astfel, inainte de a trece la crearea viitorului dvs. site, trebuie sa studiati putin piata. Nu va puteti arunca in mare fara sa stiti cat de adanca este apa. Un studiu de piata, detaliat, o planificare pentru cateva luni bune, va va ajuta sa va creati un site de calitate, cu mult succes si cu vizitatori fideli.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Garfield in jocuri online
Articolul următor
Aqua Magic Mamaia
pni.ro
Meniu