Implantul dentar, un esec indreptat numai de Electronic Doctor

De cele mai multe ori pacientul ajunge la stomatolog atunci cand este prea tarziu. In astfel de cazuri se gasesc cei care se vad nevoiti sa accepte un implant dentar. Totusi, dintele poate fi salvat prin tratamentul cu Electronic Doctor, o metoda revolutionara de terapie impotriva retragerii gingivale. Noutatea este ca acest tratament foloseste o tehnica de regenerare tisulara cu electro – magnetism, premiata in aprilie 2014 cu trei distinctii la Salonul de Inventii de la Geneva. In acest context, apelul la metoda implantului dentar nu reprezinta altceva decat un esec al cooperarii dintre medicii dentisti si pacient.

Cel mai mare avantaj pe care il aduce Electronic Doctor este metoda neinvaziva. Astfel pacientul nu va fii nevoit sa suporte o interventie dureroasa sau neplacuta din partea medicului stomatolog dupa ce va fii diagnosticat cu parodontoza.  Orice pacient trebuie sa fie constient ca alimentele raman in spatiile mici din jurul dintilor si prin fermentatie degaja H2S care genereaza mirosul gurii numit si halitoza sau halena. Indiferent cat de mult am insista cu periajul nu vom reusi sa facem o curatire 100% completa. Chiar si in prezenttartrul dentar, aglomerare microbiana saturata cu saruri minerale, se acumuleaza, neexistand o metoda cu adevarat eficienta de indepartare a acestuia. In acest caz singura posibilitate reala contra placii bacteriene  ramane detartrajul.

Dispozitivul Electronic Doctor, inventat de medicul stomatolog Bogdan Vladila functioneaza pe baza principiului de regenerare celulara. Campul magnetic controlat pe care il emite acest aparat declanseaza un proces de auto-regenerare in zonele in care este aplicat prin atragerea in acea zona a unui numar mare de celule mezenchimale nediferentiate autologe. Acest fenomen de proliferare  permite regenerarea tesutului osos si gingival.  Tratamentul cu Electronic Doctor trateaza:  gingivita, parodontopatia (parodontoza), retractia gingivala, peri-implantita si granuloamele care nu deja membrana chistica structurata.

In cazul in care se aplica implantul dentar,  aparatul patentat de medicul Bogdan Vladila ajuta la osteointegrare acestui proces si mareste gradul in care o grefa osoasa este asimilata de pacient.

Tratamentul cu Electronic Docto, avizat de institutiile europene si aprobat de Ministerul Sanatatii,  este precedat de identificarea zonelor cu pierdere osoasa si de masurarea gradului de mobilitate dentara pe toti dintii. De asemenea, anterior stimularii cu Electronic doctor este nevoie de reglarea ocluziei dentare pe fondul imbunatatirii igienei orale. Tehnica de regenerare tisulara cu Electronic Doctor are la baza cercetarii minutioase  intreprinse de medici stomatologi asupra bolilor parodontale si a cauzelor acestora.

 

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Inchirieri in Ploiesti de luat in considerare
Articolul următor
Gingivita este tratata nedureros cu Electronic Doctor
pni.ro
Meniu