In fe fel pasesti in rochii lungi casual

Nu este nimic mai elegant decat o femeie care umbla in rochie lunga. Tot asa nimic nu poate strica splendoarea unei rochii lungi decat acea care nu cunoaste cum sa umble sau se impiedica atunci cand paseste pe scari. Rochiile lungi sunt potrivite multor ocazii precum nunti, baluri formale sau chiar si obisnuitele seri in oras. Sa inveti sa mergi cu rochiile acestea si sa te prezinti totusi senina si echilibrata cere ceva timp, insa intr-adevar merita stradania pentru ca iti aduce un aspect plin de stil si eleganta.

In momentul in care doresti sa pasesti cu gratie in rochia ta cea lunga trebuie sa indoi usor genunchii si dupa aceea sa prinzi rochia chiar putin mai in susul genunchilor. E necesar sa ridici rochia cinci centimetri incat linia de jos a rochiei sa fie in dreptul gleznelor. In cazul in care este creata dintr-un material plin sau greu, foloseste ambele maini pentru a ridica rochia din amandoua partile.

Cauta sa tii spatele indreptat, umerii sa fie dati in spate si capul sa fie ridicat. Nu te apleca pentru a te uita la picioare pe masura ce calci sau urci scarile cu rochii lungi. Ochii tai au posibilitatea sa observe drumul pe care il ai de facut inainte si te pot avertiza de fiecare obstacol, fie ca vorbim de o inaltime deosebita a terenului, o treapta mai inalta sau o curba in drumul tau.

Atunci cand calci aseaza tot piciorul in momentul in care pasesti, nu doar cu varful fie in momentul in care calci sau pe treapta dinaintea ta, lasand greutatea pe celalalt picior si sa tii rochia pana la glezna. Muta greutatea pe piciorul din fata si calca inainte sau urca scara pe care o ai in fata. Daca scara pe care incerci sa calci este prea ingusta si nu ai loc sa asezi piciorul, atunci pune piciorul intr-o parte asa incat tot piciorul sa stea pe scara.

E nevoie sa cauti sa pasesti cu atentie cu rochii lungi pentru a-ti creste increderea. E nevoie sa fii tot timpul atenta la postura ta pentru a tine capul sus si spatele drept.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sediul social – cum iti influenteaza afacerea la inceput de drum
Articolul următor
Unde se utilizeaza furtunurile industriale
pni.ro
Meniu