In sfarsit se anunta ninsori in Azuga si statiunile vecine!

Chiar daca sarbatorile de iarna la munte au fost lipsite de zapada, fapt pentru care o multime de turistii au fost foarte dezamagiti caci doreau cu orice pret sa-si poata practica sporturile de iarna preferate pe partii, se pare ca incepand din acest weekend zapada nu va intarzia sa apara si sa faca fericiti o multime de oameni, atat pe turisti cat si pe proprietarii unitatilor de cazare Azuga si nu numai, care s-au declarat foarte nemultumiti si in pierdere din cauza vremii nefavorbaile din acest sezon.

Datorita vestilor meteorologice bune pentru sfarsitul lunii ianuarie si inceputul lunii februarie, rezervarile pentru aceste perioade in statiunile montane au inceput sa “curga”, romanii fiind nerabdatori sa se bucure de zapada pe partiile din Valea Prahovei. O noapte de cazare intr-o camera dubla/matrimoniala intr-o unitate normal de 3 stele/margarete ajunge in aceasta perioada undeva la 110 lei. Bineinteles se pot gasii oferte si mai bune in cazul in care aveti timp sa cautati pe internet, mai exact sa accesati site-urile de promovare turistica unde gasiti o multime de oferte de cazare detaliate. In cazul in care sunteti mai modesti si nu va intereseaza luxul din camera de vacanta, puteti opta oricand pentru o unitate turistica de 2 stele unde tariful va fi mai mic, undeva la 70 lei/noapte/camera dubla. Posibilitati de cazare exista si pentru cei mai pretentiosi care doresc sa  dispuna de un nivel ridicat de confort. In Azuga exista unitati de cazare de lux de 4 sau 5 stele/margarete care promit oaspetilor sai atentie la detalii, confort, liniste, lux si intimitate. E adevarat, in cazul in care alegeti o astfel de locatia veti scoate ceva mai multi bani din buzunar, o noapte de cazare  incepand de la 250 lei/noapte.

Revenind la subiectul nostrum, in cazul in care sunteti impatimiti ai sporturilor de iarna si nu ati apucat sa va distrati iarna aceasta, acum este momentul ideal! Zapada se va asterne peste statiunile montane iar partiile vor fi numai bune de folosit! Rezervati-va locurile de cazare din timp pentru a profita de cele mai bune oferte!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sfaturi pentru intretinerea unei gradini
Articolul următor
Cum sa avem grija de masina noastra
pni.ro
Meniu