Inchirieri in Ploiesti de luat in considerare

Oferta imobiliara din Ploiesti este din ce in ce mai infloritoare, atat cea de vanzare/cumparare imobile cat si cea de inchirieri. Astfel, tinerii au mai multe sanse sa locuiasca in casa lor imediat dupa ce se casatoresc, studentii sa se cazeze altundeva decat la camin si antreprenorii sa investeasca in oferte imobiliare avantajoase.

Mai mult, preturile practicate pe piata imobiliara sunt afectate de catre criza economica care inca isi spune cuvantul. Asadar, acum este momentul sa cauti oferte avantajoase de cazare sau cumparare. O privire atenta asupra magazinului online de imobiliare royal-imob.ro iti va demonstra acelasi lucru : oferta de inchirieri in Ploiesti este mai ieftina si deci, mai accesibila pentru publicul larg.

De la ce pret incep chiriile in Ploiesti?

Garsoniere – Pentru o grasoniera vei plati o chirie lunara de minim 180 EUR, pret mic daca garsoniera este utilata si echipata cu tot ce ai nevoie. Preturile cresc daca imobilul este amplasat intr-o zona ultracentrala insa nu vor ajunge la sume ridicole.

Apartamente de 2 camere – se gasesc de inchiriat pe site-ul Royal-imob de la suma de 200 EUR. In general, la acest pret apartamentele sunt si ele complet mobilate si utilate cu curent electric, apa, canalizare si gaz. Tot in ofertele la 200 EUR apartamentele sunt dotate cu masina de spalat, frigider, aragaz, televizor si alte aparate folositoare intr-o casa.

Apartamente de 3 camere – incep de la pretul de 275 EUR/luna pe site-ul imobiliar royal-imob. La pretul acesta gasesti apartamente mobilate modern si utilate cu tot ce este necesar intr-o casa : aragaz, frigider, cuptor cu microunde, aspirator, masina de spalat etc.

Chiria pentru apartamentele cu patru camere incepe de la 350 EUR, pret moderat pentru familiile mai mari sau pentru persoanele care au nevoie de mult spatiu personal. In general apartamentele spatioase sunt mobilate si dotate corespunzator pentru ca sa nu para prea aerisite.

Gasesti apartamente de inchiriat pentru toate gusturile si toate buzunarele in oferta royal-imob, trebuie doar sa te informezi si sa urmaresti ofertele. In plus, nu strica nici daca mergi sa vezi cum arata cateva apartamente care te intereseaza. S-ar putea sa gasesti niste detalii care nu au fost surprinse in fotografii si astfel cautarile tale sa ia sfarsit.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Totul despre rochii : tendinte in 2014
Articolul următor
Implantul dentar, un esec indreptat numai de Electronic Doctor
pni.ro
Meniu