Instalator Bucuresti se ocupa de cablarea audio a locuintei

V-ati impiedicat vreodata de cabluri prin casa? Ati reusit sa trageti si vreun echipament audio scump odata cu cablul? Atunci cu siguranta ca v-ati gandit ca ar trebui sa faceti ceva cu cablurile pentru a le scoate din calea dvs.

Datorita crizei financiare si apoi a concurentei dintre gigantii in domeniul electronicelor de consum cum sunt televizioarele PLASMA, LED sau LCD, echipamentele multimedia s-au ieftinit si pot fi abordate de o plaja mai larga de consumatori. Iar aceste ecrane HD necesita un sistem audio cu minimum 5+1 difuzoare, fiecare cu cablurile sale. Imaginati-va ce ar insemna sa aveti atatea cabluri vizibile: cablul de la prelungitor, cablul de la televizor, cablul de la sisemul audio, cablurile de la difuzoare si altele. Nu ar fi o imagine potrivita cu era moderna multimedia in care traim.

InstalatorBucuresti are in vedere si alte persoane – cinefilii – care isi doresc sa aiba un coltisor special amenajat pentru vizionarea filmelor preferate sau a noutatilor de pe piata. Iar aceste filme sunt mai speciale daca au si o sonorizare pe masura. Ce este interesant este ca ultimele modele de televizoare au si conexiune Ethernet, ceea ce inseamna un cablu in plus. Iata de ce noaptea ne impiedicam si poate chiar ne lovim din cauza cablurilor, unele dintre ele se taie din greseala pentru ca am pus piciorul canapelei pe el, iar cand ne uitam prin camera in care avem echipamentele electronice, parca a fi o mare panza de paianjen alcatuita dintr-un numar din ce in ce mai mare de cabluri.

Instalator Bucuresti va propune o solutie simpla si la indemana oricui – cablarea audio. La ce se refera aceasta? Este vorba despre ascunderea cablurilor inestetic vizibile ale sistemului audio in pereti si in plinte. Cea mai eficienta ascundere a cablurilor se poate face in faza de amenajare a apartamentului. Dar chiar daca v-ati hotarat mai tarziu sa plasam in pereti, echipa noastra de specialisti vor face o lucrare excelenta. Cablurile vor fi protejate cu ajutorul unui tub de plastic special pentru instalatiile electrice sau in tuburi de cupru.

Este posibil sa ganditi ca nu este chiar atat de greu sa va ocupati chiar dvs. de ascunderea cablurilor audio. Probabil ca ati reusi, dar exista cateva greseli „clasice” pe care le-ati putea face si pe care echipa Instalator Bucuresti le-ar evita. De exemplu, ati putea pune cablul electric si cel de la boxe in acelasi tub ceea ce duce la aparitia unui semnal parazit care se va auzi in boxe in special la un nivel scazut al volumului. Sau atunci cand plasati perechile de cabluri in perete, ati putea sa le pozitionati prea apropiate unul de celalalt.

Echipa de instalatori este formata doar din specialisti calificati si cu atestat profesional, care detin in plus si experienta necesara unei interventii rapide si eficiente, fara probleme ulterioare. Mai mult decat atat, preturile practicate de Instalator Bucuresti sunt cele mai mici de pe piata, totusi calitatea ramanand la standarde inalte. Si pentru a confirma nivelul de profesionalism, veti primi si o garantie de 5 ani pentru toate lucrarile. Detalii aici.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Produs ieftin nu inseamna calitate indoielnica
Articolul următor
Inregistrarea marcilor internationale
pni.ro
Meniu