Invitatii si marturii nunta

Invitatii si marturii nunta

Ziua nuntii reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarui om, sau cel putin asa ar trebui sa fie.  Pentru ca acea zi sa fie de neuitat atat pentru miri cat si pentru oaspetii acestora, cu ceva timp inainte este recomandat sa se puna la punct multimea de detalii atat de necesara pentru o nunta perfecta. Pentru a defini termenul de „perfecta” nu am putea sa ne pronuntam cu exactitate, deoarece asa cum fiecare dintre noi opteaza pentru o anumita tinuta, asculta un anumit gen de muzica si asa mai departe, ei bine si in cazul unei nunti fiecare are preferinte diferite, astfel, perfecta nu inseamna acelasi lucru pentru toate cuplurile de proaspat logoditi.

Pe langa faptul ca ar trebui sa se tina cont de preferintele mirilor, mai intervine aici si o a doua preferinta aceea a oaspetilor care bineinteles ca trebuie sa se simta la fel de bine ca si proaspetii casatoriti. Cel mai potrivit ar fi sa se tina cont si de parerea acestora, chiar daca evenimentul le este in exclusivitate dedicat celor doi.

Elementele de care nu ar trebui sa uite si care au o importanta mai mare decat s-ar crede, poarta denumirea de invitatii nunta si marturii nunta . Tratate cam superficial in ultima vreme, invitatiile de nunta reprezinta un mod prin care mirii isi exprima dorinta de a va avea prezenti la cel mai important eveniment al vietii lor de pana atunci si un semn de recunostinta din partea acestora. Un alt semn de recunostinta sunt marturiile de nunta, care se aseaza pe masa inainte de nunta iar la plecare i se da fiecarui invitat. Dupa cum am precizat este un semn de recunostinta, insa are doua semnificatii acesta este unul dintre ele , cel de-al doilea ar putea reprezenta un obiect care sa aminteasca de eveniment.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sony Ericsson lanseaza doua noi telefoane prin intermediul Facebook
Articolul următor
Cum sa achizitionezi cea mai buna placa de par
pni.ro
Meniu