Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Exista o formulare extrem de importanta care lipseste din viata multor oameni: gandeste-vorbeste-actioneaza. Oare de ce numai unii oameni se bucura de succesul in viata? Pentru ca aceste persoane sunt indrumate de motivatie si atitudine pozitiva. Numai persoanele optimiste, cu incredere in capacitatile personale au posiblitatea sa obtina succesul mult dorit in viata. Rasfoind cartea lui Jeff Keller, intitulata “Atitudinea este totul” va ajuta la practicarea strategiei “gandeste-vorbeste-actioneaza”.

Jeff Keller la varsta de 30 de ani se trezeste intr-o dimineata si in ciuda faptului ca are familie, bucurie si succes in viata si cariera de avocat, simte lipsa unui important aspect din viata sa. Atunci isi da seama de faptul ca indiferent de ce vrem sa obtinem, totul tine de atitudine. Astfel, Keller si-a schimbat viata in una si mai buna, dupa ce a schimbat si viata altor oameni.

Motivul pentru care Keller descrie strategia “gandeste-vorbeste-actioneaza” este faptul ca oamenii pierduti trebuie sa isi schimbe viata. Autorul recunoaste faptul ca a avut parte de neplaceri in viata, pana cand a inceput sa citeasca carti motivationale. Astfel a luat nastere aceasta lectura excelenta, in care toata lumea are posibilitatea sa afle modul in care trebuie tratata atitudinea.

Oamenii pesimisti, care nu au vointa destula nu vor fi niciodata fericiti si nici nu vor gasi succesul. Va considerati a fi unul dintre aceste persoane? Din pacate, doar cei increzatori si puternici obtin tot ce isi propun. Asa ca, in primul rand, pentru reusita, pesimisul trebuie transformat in optimism, iar lipsa vointei inlocuita cu atitudinea pozitiva.

Este usor sa se aduca aceste schimbari pozitive? Totul tine de eforturile depuse, de vointa si de atitudine! Nimic nu este imposibil, nimic nu este greu! Totul poate fi obtinut, chiar si cu eforturi mici, dar aceasta decizie tine deja de Dumneavoastra. Vreti intr-adevar atitudine pozitiva? Atunci este nevoie de vointa fiecaruia in parte!

About The Author

Related Posts