Jingle.ro – motor de cautare produse

Cititi titlul si intelegeti exact despre ce poate fi vorba in acest articol, insa categoric aveti anumite intrebari. Scurt si la obiect, articolul acesta va raspunde probabil la toate intrebarile celor interesati de achizitionarea oricarui tip de produs si deasemenea, interesati de modul in care pot cauta in mod inovativ aceste produse.

Inovativ poate ca e cel mai potrivit cuvant pentru un proiect romanesc care va schimba in mare parte obiceiul romanilor, in momentul in care vine vorba de cumparaturile online. Nu fiti suspiciosi, ci doar cititi-mi argumentele si veti fi convinsi ca am dreptate in totalitate.

Jingle.ro este asa dupa cum spuneam, primul motor de cautare romanesc. Nu insa un oarecare motor de cautare banal cu mii de rezultate care nu-si au locul ci un motor de cautare axat exact pe nevoile unui comparator online, grabit si doritor sa obtina cel mai bun deal.

Bineinteles insa ca pentru obtinerea celui mai bun deal este nevoie sa vezi toate ofertele. Ei bine, pana te chinui tu sa mergi din link in link pentru a gasi toate magazinele, pane efectuezi in fiecare cate o cautare, jingle.ro face toate aceste lucruri deodata.

Ba mai mult, afiseaza exact numai ce ai nevoie: produs cu poza, nume, pret, magazine de unde poate fi cumparat si bineinteles, link-ul. Cu toate produsele la un loc, iti va fi acum mult mai usor sa analizezi modele, preturi, oferte, reduceri, calitate si alte criterii. Celor care sunt axati pe cumparaturi din nisa fashion, le mai ramane doar sa aleaga culorile potrivite.

Dar stai asa: jingle.ro scuteste cumparatorul si de acest chin. Mai exact, pune la dispozitie o modalitate prin care poti obtine rezultate constand in produse care sa aiba exact culoarea pe care o doresti. Asadar, mai putine rezultate, toate insa la un loc, gata de analizat, gata de cumparat.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cauzele permanente si cauzele temporare care determina caderea parului
Articolul următor
Piese auto la preturi avantajoase
pni.ro
Meniu