Joc remi

Adeseori intalnim oameni care joaca remi in parcuri in zilele calde de vara, in baruri (care au mese special amenajate pentru remi) in compania unei beri reci, sau unui suc. Multa lume prefera sa se relaxeze si sa uite de grijile de zi cu zi, jucand remi. Adevarul este ca daca iti place, acest joc remi, te poate relaxa si te poate scoate dintr-o stare de plictiseala, monotonie.

In ziua de astazi prin intermediul internetului se poate juca remi, alaturi de prieteni sau de alte persoane necunoscute, pe bani reali, sau gratis, pe bani virtuali. Cei mai multi dintre iubitorii jocului de remi, aleg sa joace acest joc gratis, pentru a se distra. Jocul implica si gandirea, memoria, deoarece trebuie sa fii atent la piesele care trec pe langa tine si la adversarii tai, pentru a nu fi nevoit sa schimbi toata strategia jocului, in cazul in care astepti o piesa care nu mai are cum sa vina.

Exista o gama larga de jocuri de remi ce pot fi jucate atat in turneele cu bani reali, dar si in turneele gratis, de tip freeroll. In cazul turneelor freeroll te poti inscrie gratis si daca la sfarsitul jocului te vei clasa printre primii concurenti in clasament, vei castiga fie o suma mica de bani (de regula cativa dolari), fie o invitatie la alte turnee pe bani reali, fie diverse premii precum cd-uri, carti, etc. Desigur, banii castigati la turneele freeroll nu vor putea fi retrasi imediat. Acesti bani trebuie sa fie rulati de cateva ori pentru a putea fi retrasi. Asadar, este mai avantajos sa folosesti acesti bani pentru a cumpara intrarea la un turneu, unde daca te clasezi intre primii jucatori, vei castiga sume foarte frumoase de bani (de regula cateva sute, chiar mii sau sute de mii de dolari).

Turneele de remi online pe bani reali, difera in functie de tipul de joc de remi si de suma de bani pe care trebuie sa o platesti pentru a intra in turneu. Exista turnee la care intrarea este cativa $, iar premiile vor fi desigur, mai subtiri in ceea ce priveste banii si turnee la care invitatia poate costa sute sau chiar mii de dolari.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Zona IT cu stiri IT
Articolul următor
Artrita si o modalitate de abordare a tratamentului
pni.ro
Meniu