Jocuri Barbie

Jocurile Barbie sunt reprezentate in esenta prin papusa Barbie si prietenii sai, una dintre cele mai faimoase si indragite papusi dealungul timpului, fiind creata inca din anii 1959 de catre Ruth Handler o cunoscuta feneie de afaceri de nationalitate Americana. Dupa unele declaratii se estimeaza ca aceasta a fost inspirata dupa Lilli Bild o alta papusa din Germania aducand faima renumelui sau dupa introducerea sa pe piata in anii 1955.

Lansarea lui Barbie a avut loc pentru prima data la data de 9 martie 1959 iar pana in prezent si-a depasit cu brio rivalii sai, jocurile Barbie fiind intradevar jucarii de top fascinand atat copii cat si oameni de diferite varste din intreaga lume.

Initiere:  numele papusii a fost inspirat dupa fica lui Ruth Handler care se numea Barbara aceasta jucandu-se cu papusi de hartie facute de ea insasi si care le atribuia roluri de adulti in diferite meserii, insa prima papusa adult care avea diferite roluri in meserii a fost Bild Lilli din Germania, brandul si drepturile de producator ale acesteia fiind cumparate mai tarziu de compania Mattel, care se ocupa de papusa Barbie aducandu-i acesteia si mai multa faima.

Barbie – o papusa fermecatoare  

Papusile Babrie au fost si sunt considerate a fi cele mai bune in bransa, inca din primul an de la lansare a reusit sa o intreaca pe papusa Lilli (inspiratia originala a lui Barbie) care avea o vechime mai mare in acest domeniu. Jucariile Barbie au devenit un sinonim al stilului, farmecului si design-ului impecabil. De la par natural cu radacini, incaltaminte detasabila, vestimentatie si accesorii pana la haine pentru fetite de diferite marimi.

Barbie si jocurile

Atat papusile Barbie cat si seriile de jocuri Barbie au avut o importanta foarte mare imbunatatind abilitatile organizatorice la copii, spre exemplu diferite seturi de jucarii cum ar fi in bucatarie, la doctor sau in camera de zi. Acesta a fost intradevar un pas de pionerat si primul de acest fel din lume. Pe internet intalnim diferite website-uri cum ar fi www.jocurispeciale.com prezentand o colectie diversificata de jocuri in care Barbie are rol principal, acestea fiind catalogate ca jocuri educationale pe buna dreptate.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Anvelope destinate transportului de marfuri
Articolul următor
Oportunitatea montarii unui sistem de rulouri exterioare
pni.ro
Meniu