Jocuri Ben 10

O sa para stupid, insa am senzatia ca imi retraiesc o a doua copilarie, dupa ce il vad pe fratele meu in fiecare zi  ca se joaca jocuri  cu ben 10 sau se uita aproape non stop la desene animate cu ben 10, pe Jetix sau pe site-urile dedicate eroului verde. Fratele meu mai mic, ma omoara zi si noapte ca el vrea sa se joace jocuri si sa se uite la desene animate  cu Ben 10.

Mai nou nu este multumit sa se uita la televizor ca nu sunt toate episoadele si ma pune sa ii caut pe internet tot, dar spre norocul meu, internetul este plin cu personajul asta si am de unde alege. Poate cititi articolul asta si nu stiti cine este acest faimos BEN10, asa ca va spun eu acum. Este  un personaj dintr-un desen animat si personaj principal intr-o groaza de jocuri pe internet.

Ben 10 are undeva la 10 ani, parul saten inchis si se plimba toata ziua cu bicicleta si se tine de strengarii. E un fel de pistruiatu in versiunea moderna. Ideea e ca nu sunt chiar asa tampite jocurile astea, unele chiar au un grad de dificultate ridicat si sunt destul de greu de rezolvat chiar daca ai trecut cu mult de vreamea in care te jucai.

Chiar va recomand sa le aratati fratiorilor mai mici sau copiilor vostrii daca inca nu a aflat de personajul asta. Eu chiar am reusit sa fac un site de jocuri dedicat lui Ben 10. Asa ca va invit sa va jucati alaturi de copiii sau fratii vostrii cele mai noi si frumoase jocuri ben 10.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa alegeti atelierul de reparatii auto
Articolul următor
Trucuri de conducere pe timp de iarna
pni.ro
Meniu