Jocuri cu Dora – prietena nelipsita fetitelor de gradinita

Jocuri cu Dora au ca personaj central pe Dora, prietena nelipsita fetitelor de gradinita, maimutica vivace Boots, melcul si broasca. Swiper, un vulpoi, ce joaca personajul negativ si Diego, varul lui dora, care se implica in campanii de salvare a animalelor. Harta dorei cat si rucsacul de spate sunt si ele prezente mai in toate aventurile sale. In drumul ei catre aventura, Dora intalneste prieteni noi, prieteni printre care te numeri si tu, bineinteles. Aceste jocuri dora ii ajuta pe copii sa-si imbunatatieasca abilitatile de a planui lucruri si sa duca la bun sfarsit diferite sarcini ce ii va ajuta in viata reala.Aventurile si experientele care acest joc le ofera pot intari increderea copiilor si pot fi aplicate in sarcinile de zi cu zi ale acestora.

Copii care au incercat jocurile cu dora, in special fetele vor reveni zilnic pentru doza de cunoastere si aventura din aceste jocuri minunate. Modul de abordare al acestor jocuri cu Dora este atat de incitant incat copii simt ca sunt de un real ajutor pentru Dora si ca fara ei ea nu si-ar fi dus la bun sfarsit sarcinile, ceea ce este si foarte adevarat. Aceast stil de abordare stimuleaza mintile celor mici, le deschide pofta pentru cunoastere cat si de a invata lucruri noi in timp ce iau parte la minunatele aventuri din jocurile cu dora.

Ca si ultima completare putem sesiza ca aceste jocuri dora le incredinteaza celor mici valori morale si cunostinte cu care se pot dezvolta si se pot descurca in viata reala, de aceea toti parintii, in special mamele trebuie sa le arate macar o data fetitelor lor jocurile cu dora, pentru inceput este recomandat sa se joace toti impreuna pentru a captiva mintea celei mici iar apoi incet incet trebuie lasata sa se descurce singura alturi de buna ei prietena dora, si sa ajunga de nedespartit.

autoechipat.ro
Articolul precedent
La Multi Ani in 2013
Articolul următor
Viata unui sofer de autocamion
pni.ro
Meniu