Jocuri cu Dora

Dora este unul din personajele extrem de apreciate de catre fetele din intreaga lume, fiind foarte simpatica si jucausa. Numele isi are bazele in anul 1875, pe data de 10 iunie, cand celebrul actor Anton Fisher, a denumit primul sau magazin, deschis intr-o fosta sectie de politie, Dora, dupa numele ficei sale.

Intre timp, Dora a devenit un personaj animat foarte apreciat de catre public, realizandu-se jocuri cu dora, desene animate ce o au in centrul atentiei pe Dora, si chiar jucarii figurine cu Dora.

Jocuri cu Dora disponibile pe internet

Pentru micile fane ale minunatului personaj Dora, au aparut o multitudine de jocuri online, in care a noastra eroina este prezenta. Primul joc prezentat de noi este un puzzle pentru copii, si se numeste Dora Springtime Jigsaw Puzzle. Ea se afla in diferite peisaje din natura, impreuna cu fluturi si alte diverse animalute, fiind necesara punerea in ordine a pieselor de puzzle. Un joc recomandat copiilor cu varste intre 3 si 12 ani.
Pentru ca celebritatea ei este deja la un nivel mondial, realizatorii de jocuri cu Dora, au scos pe piata si cateva jocuri care sa-i celebreze ziua de nastere.

Dora, prezenta in jocurile pentru PC

Daca la nivel browser based, Dora are o multime de jocuri, la nivel de PC acestea se pot numara pe degetele de la o mana. Primul din lista noastra, este Dora’s World Adventure, un joc extrem de placut, unde poti face plimbari cu balonul de aer, si iti stampilezi pasaportul pentru fiecare tara pe care o vizitezi. Urmeaza Dora Saves the Crystal Kingdom, un joc educational pentru copii, in care imaginatia este pusa la incercare, dar si cunostintele de matematica cresc si se dezvolta. Jocul este o productie a celor de la Big Fish Games, si poate fi jucat doar in modul single player.

Al treilea pe lista noastra este Dora’s Carnival Adventure, un alt joc foarte interesant pentru copii cu varste de peste 4 ani, prietenii Dorei fiind si ei prezenti.

Dora pe telefonul mobil

Asa cum ne-am obisnuit, orice personaj care devine celebru in lumea jocurilor pe PC, ajunge imediat si in jocurile realizate pentru mobil. Si nici clasicele  jocuri dress up cu Dora, nu lipsesc din aceasta lista. Primul astfel de joc este Color Dora the Explorer mobil, si poate fi gasit pe App Store.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Feluri de carti pentru copii
Articolul următor
Cateva detalii in cautarea unor carti pentru copii adecvate
pni.ro
Meniu