Jocuri noi pentru aceasta vara

De curand am intrat in vacanta si ocupatia mea principala va ramane PC-ul, mai bine spus gamingul. Am descarcat foarte multe  jocuri noi pentru aceasta vara, insa cu siguranta ma voi axa mai mult pe RPG, o categorie de care am fost atras inca de la varste fragede.

Vreau sa fac o paranteza si sa va spun ca tehnologia a evoluat foarte tare, iar acele joculete mici gen mario, sunt foarte cautate in zilele de astazi. Ele au reusit sa se impuna pe internet printr-o grafica destul de buna pentru o aplicatie care nu necesita resurse de la PC-ul vostru. Pe langa grafica, unele mai vin si cu cate o povestioara care te ‘introduce’ in lumea virtuala. Asa-numitele jocuri online au evoluat foarte bine, iar in urmatorii ani cred ca vor ajunge sa fie foarte cautate pe online-ul mondial, oricum si astazi sunt populare.

Sunt multi care spun ca jucatul la calculator este o prostie si o pierdere de timp, eu tin sa-i contrazic, o ora pe zi nu strica nimanui. Pana la urma de unde divertisment daca nu de la calculator, ce sa faci pe strada ? Sunt perfect de acord cu parintii care fac program copiilor incluzand joaca la calculator, o activitate benefica pentru dezvoltarea imaginatiei.

 

autoechipat.ro
Articolul precedent
Jocuri ZUMA si derivatiile acestora
Articolul următor
Realizarea unui plan de afaceri!
pni.ro
Meniu