Jocuri online educative gratis

Jocurile nu sunt ceva nou pentru ca ele erau jucate inca din antichitate. Dar pentru ca lumea s-a modernizat intr-un ritm alarmant in ultimul timp au aparut jocurile pc si acum mai nou pentru alte dispozitive care suporta numai jocurile ca Playstation-ul. Cele mai distractive au ramas cele de pc pentru ca nu esti nevoit sa stai doar in mediul jocurilor ore intregi. Pe langa jocurile pe care le joci mai poti sta si pe internet facand alte lucruri. Insa de ceva timp si mediul online a fost invadat de o multime de jocuri care odonioara abia mergeu pe un pc performant.

Modernizarea retelei de calculatoare si a mediului online a facut posibila introducerea gamingului online. In mediul online poti juca jocuri online care nu necesita atat devotamnt si timp pierdut cat necesita un joc pc sau Playstation pe care trebuie sa dai bani. In plus jocurile online sunt majoritatea gratis.

Specialistii spun si ei ca jocurile online sunt mai bune pentru copii pentru ca nu dezvolta foarte multa violenta fata de jocurile de alata categorie. Nu spun ca pe net nu sunt jocuri violente dar pot spune ca sunt si jocuri educative ceea ce pentru PC sau PlayStation nu prea pot spune. Singura categorie de jocuri care pot fi jucate in liniste de copii fara acordul parintilor sunt cele legate de sporturi. Dea-lungul timpurilor jocurile sport care au tinut pasul cu jocurile care dezvolta violenta au fost jocurile cu fotbal ca Fifa sau jocurile cu basket ca NBA si multe altele. Insa industria jocurilor a intrat pe piata cu jocuri supra realiste dar foarte violente si asa gamerul intra in aceasta lume si toti se intreaba de ce sunt atat de violenti copii.

Specialistii spun ca parintii care isi lasa copii sa joace de la o varsta frageda jocuri violente fac o mare greseala. Industri gamingului nu face nimic in privinta aceasta pentru ca ei isi scot banii pe spate unor copii care vor numaidecat asemenea jocuri. Unii specialisti au incercat sa amortizeze afirmatiile celorlalti specialisti spunand ca omul are nevoie de violenta asa cum avea nevoie in trecut iar prin aceste jocuri unii isi consuma doza de violenta jucand aceste jocuri. Este clar ca ceea ce zic acesti “specialisti” sunt doar aberatii pentru ca au existat nenumarate cazuri in care copii au pus in practica ceea ce au vazut in jocuri.

Pentru a evita jocurile de acest fel eu va recomand siteul www.jocurionline123.com pentru gama de jocuri educative pe care o ofera. Printre jocuri gratis care au unele din ele cate o informatie istorica exista si jocuri care iti dezvolta capacitatea de gandire, iti maresc atentia si poate unele informatii te pot ajuta de exemplu la gatit. Daca doriti sa va relaxati sau pur si simplu sa incercati siteul nostru accesati-l imediat.

autoechipat.ro
Articolul precedent
O plimbare pe role fitness
Articolul următor
Fii stapanul mingii, in jocuri de fotbal
pni.ro
Meniu