Jocuri pentru mamici si tatici cu fetite

Fie ca sunteti mamica, fie ca sunteti tatic, daca aveti o fetita (sau mai multe de ce nu?!) cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani si daca aveti si un calculator/laptop respectiv conexiune la internet, s-ar putea sa surprindeti o oarecare problema cand vine vorba de activitatea copilului dumneavoastra in online. Da, stiu, suna cam ciudat acest “activitatea copilului dumneavoastra in online” insa cam acesta este nivelul de evolutie la care am ajuns. Daca ce care acum au 40 de ani, la varsta de 5 abia vedeau pentru prima data un tv alb-negru, cei care acum au 5 ani, stiu categoric cum sa porneasca si cum sa foloseasca un pc.

Totusi, pentru ca sa nu aveti probleme cu copii care nu se dezlipesc de pc, trebuie sa va luati mereu masuri de precautie. Trebuie sa faceti un program care sa includa nu mai mult de 3 ore de activitate in fata calculatorului. Restul timpului liber, va trebui mereu dedicat activitatilor educative si recreative fata in fata.

Revin insa la titlul acestui articol, dedicat mamicilor si taticilor care au acasa fetite. Recomandarea mea pentru ei este www.jocuri-de-gatit.net,  site care pune la dispozitie jocuri dedicate exclusiv fetelor. Dupa cum bine va puteti da seama si din adresa pe care acest site o are, jocurile pe care le veti gasi in site sunt in totalitate jocuri ce abordeaza aceasta tema, a gatitului. Pentru fete, daca e sa vorbim de jocuri, tipul acesta ar fi unul din cele mai indicate. Jocurile de gatit nu creaza dependenta, nu incita la nici un alt fel de comportament agresiv, rasist si trateaza una din cele mai placute activitati din puctul de vedere al celor mici: gatitul.

Tineti minte ca printr-o stricta monitorizare a modului in care copilul vostru foloseste un calculator nu-i faceti absolut nici un rau. Este cel mai bine sa stiti mereu tot ceea ce face pentru a va asigura astfel ca nu se afla in nici un pericol de a deveni dependent de calculator sa de vreun anume joc. Jocurile sunt facute sa relaxeze. Viata reala insa, e dincolo de jocuri si de calculator, dar unele jocuri chiar pot influenta pozitiv educatia copiilor.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum functioneaza proiectoarele ceata
Articolul următor
Aparate de aer conditionat
pni.ro
Meniu