Jocuri ZUMA si derivatiile acestora

Atunci cand vorbim despre ZUMA ca si concept,gandul ne zboara la jocuri cu bile.  Jocurile cu bile sunt atractive si tin utilizatorul nemiscat in fata monitoarelor ore in sir. Aceste jocuri ZUMA au foarte mare priza la public
datorita simplitatii conceptului, noutatii in ceea ce priveste plansele de joc, jocului de culori foarte placut si surprizelor ce apar pe parcurs. Daca la inceput jocul Zuma nu pare foarte complex, ei bine trebuie sa va spunem ca nu toate
jocurile ZUMA sau jocurile cu bile sunt la fel. Chiar daca inceputul este simplut, sfarsitul este atins doar de catre cei care sunt, intr-adevar,buni.

Desi jocul zuma este un joc cu bile gratuit ce se joaca mai mult online, ca multe alte jocuri online, ZUMA este de o calitate ridicata.

Din seria ZUMA, primul joc lansat si care a avut o priza foarte mare la public a fost chiar jocul ZUMA. Ulterior,
plecand de la conceptul jocului ZUMA, au fost lansate variante si variatii de jocuri cu bile, toate avand core-ul asemanator. Astfel au aparut: jocuri Zuma Deluxe, jocuri Zuma Gold sau jocuri Zuma Gold Strike.

Zuma si Jocuri cu bile – Astazi Zuma Deluxe

Jocul ZUMA DELUXE sau, romaneste spus, ZUMA DELUX, este urmatorul joc lansat
ce are ca si punct de plecare jocul cu bile ZUMA.

Producatorii sai au descoperit pe piata nevoie jucatorilor mai experimentati ce cautau si altceva inafara de
distrugerea combinatiilor de minimum 3 bile de aceeasi culoare. Astfel, ei au lansat jocul ZUMA Deluxe sau ZUMA Delux, un joc mai incitant decat predecesorul sau.

Trebuie sa stiti faptul ca nu exista un singur joc ZUMA Deluxe, ci au fost facute mai multe, insa toate au la baza aceleasi elemente. Astfel, daca va atrage un joc Zuma Deluxe, cu siguranta va vor atrage toate jocurile de acelasi fel.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Numai in jocuri cu avioane, poti deveni cel mai profesionist pilot
Articolul următor
Jocuri noi pentru aceasta vara
pni.ro
Meniu