Jocurile pentru toti

Se stie ca de cand suntem mici si pana trecem in nefiinta ne place sa ne jucam, placerea aceasta nu tine cont de varsta. De mici ne jucam cu diverse jucarii, fetele cu papusile Barbie, iar baietii cu masinute.

Jucariile simple au inceput sa piarda teren in fata calculatoarelor si gadgeturilor tot mai sofisticate, iar copii din ziua de azi au lasat masinutele si papusile pentru Need for Speed si jocuri barbie.

Desi jocurile din ziua de azi sunt tot mai bine realizate, grafica confundandu-se foarte bine cu realitate din cand in cand ma mai apuca dorul de jucarii si las deoparte calculatorul.
Tot mai multe site-uri de jocuri online apar si ofera jocuri noi si tot mai complexe, pentru gusturile fiecaruia, dar este bine sa mai iesim si pe afara, sa facem sport, sa nu devenim dependenti de jcourile pe calculator si sa nu mai iesim din casa.

Acum ceva luni i-am facut cadou la o verisoara de a mea in varsta de 6 ani, un CD cu jocuri, si am fost uimit sa vad cat de multe au aparut in ultimul timp. Jocurile pe calculator sunt bune, unele fiind chiar foarte educative, dar este important sa nu se exagereze si sa se confunde viata reala cu cea a personajelor din jocurile de pe calculator.

Dezvoltatorii jocurilor pe calculator precum cei de la Electronic Arts s-au axat foarte mult pe aceasta categorie de jocuri si se pare ca a prins foarte bine la public, dovada este franciza The Sims care este cunoscuta pe intreg mapamondul.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Sanatatea sistemului osos, esentiala pentru o viata mai buna, mai activa!
Articolul următor
Shopping haine de toamna la preturi accesibile
pni.ro
Meniu