Jocurile Zuma si istoria lor

Jocul Zuma este unul dintre cele mai cunoscute jocuri cu bile. Jocul s-a bucurat de un succes imens de-a lungul timpului si datorita acestui lucru au aparut diferite versiuni ale jocului .

Jocul Zuma clasic care poate fi jucat online nu necesita instalare si poate fi jucat pe diferite site- uri de jocuri. Jocul consta intr-o insiruire de bile de diferite culori, care se misca. In centrul acestui sir exista un “lansator” de bile,care va lansa cate o bila de o anumita culoare. Tu trebuie sa lansezi acea bila langa o bila de aceeasi culoare din interiorul sirului.Pentru a elimina bilele,trebuie sa alaturezi trei sau mai multe bile de aceeasi culoare. Timpul este esential. Ai grija pentru ca atunci cand sirul de bile va ajunge la capul de mort, jocul se va termina. Cu cat mai multe bile de aceeasi culoare reusesti sa aliniezi, cu atat mai multe puncte poti castiga.

De asemenea, poti primi bonusuri si daca reuseste si tragi cu bila printre bilele din sir sau sa termini jocul intr-un anumit timp.

Fiecare nivel iti ofera trei vieti, reprezentate de broastele din coltul stanga sus al ecranului.Fiecare 50,000 de puncte acumulate, iti vor aduce o viata in plus.

Comenzile jocului Zuma Online :

  • Click pentru a arunca bila in sirul de bile
  • Space pentru a putea sa schimbi bila

Alte variatii ale jocului sunt : Zuma Deluxe, Bubble Shooter, Sushi Zuma, Zuma Angry Birds, Zuma Zen, Zuma Mouse, Zuma Pipeline, Zuma Jungle, Zuma Kangraoo, Zuma Mystis India Pop si Bonny Balls

autoechipat.ro
Articolul precedent
Cum sa cumparam piese auto de calitate online?
Articolul următor
Revista Closer nu mai poate publica pozele cu Kate Middleton topless
pni.ro
Meniu