Kia intra pe piata cu o noua masina: K9

Koreenii de la Kia au lansat noul model de lux numit K9. Cu acest model koreenii au spus totul despre cum au de gand sa castige competitia pe piata cu rivalii lor europeni.

Modelul K9 este imbracat in eleganta si este bine proportionat intre lux si pret. Cei de la Kia au afirmata ca au ales sa puna numele de vanzare al modelului K9 pentru ca incepe cu litera tarii in care a fost produs. Cu timpul acest model va fi lansat si pe piata mondiala. Acestui model i-au fost aduse imbunatatili considerabile in interior precum un LCD cu touch-sceen, o deschidere in acoperis, doua monitoare touch-sceen de 9 inch pentru pasagerii din spate si 17 boxe pentru un sunet excellent al muzicii.

Deasemenea masina are si un motor de 3.8 litri care produce 286 de cai putere. Cei de la Kia au anuntat daca modelul se va vinde bine anul urmator masina va fi imbunatatita cu un motor ce va dezvolta 329 cai putere.

Modelul K9 va fi lansat si pe pietele europene si cele din America de nord si mai exact in Canada. Oficialii de la Kia au afirmat ca acest model v-a fi vandut pe piata international sub numele Qouris. Oficialii de la Kia au afirmat ca au dat acest nume pentru ca este compus din doua cuvinte englezesti alaturate “core”, “quality” sic a aceste doua cuvinte vin in contrast perfect cu noul model.

K9 va fi masina de top al seriei “K” care include alte masini precum K5 si K7. Producatorii Koreeni ao afirmat ca acest “K” nu reprezinta doar numele Kia si numele tarii in care a fost produsa ci vine si din grecescul “kratos care inseamna puternic si din englezescul “kinetic”. Cei de la Kia au mai spus ca modelul K9 este cel mai bun produs pentru ca contine cele mai bune piese kia care nu se pot gasi la orice magazine piese auto online.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Una din primele carti motivationale – De la idee la bani
Articolul următor
Promovare siteuri pe cuvinte cheie
pni.ro
Meniu