La cine apelezi pentru radierere de firma

Firmele nu sunt infiintate pentru a dainui la nesfarsit. Mai mult decat atat, daca vorbim de un antreprenor care detine mai multe business-uri, de multe ori este o idee mai buna sa renunte la una dintre ele in favoarea alteia, pentru care sa poata dedica mai multe resurse (timp, bani, efort, energie).

Pentru a radia o firma ai nevoie de cel putin un avocat care te indrume si sa iti ofere consultanta pentru a parcurge toti pasii cat mai rapid, fara sa intarzii din cauza diverselor dificultati care ar putea sa apara pe parcurs. O societate nu poate fi desfiintata in cateva zile, cu o simpla cerere. Pentru acest lucru ai nevoie de sfaturile specialistilor. Mai mult decat faptul ca iti vor putea explica ce ai de facut, te vor reprezenta la institutiile la care trebuie sa ajungi si in acelasi timp vei reusi sa economisesti mult timp si efort.

Nu poti obtine aprobarea pentru radiere de firma inainte sa treaca cele 30 de zile in care altii au dreptul sa depuna opozitii impotriva radierii. Acest lucru se intampla in cazul in care firma are de datorii spre alte societatii sau institutii private. Acest lucru nu este o problema pentru institutiile statului, deoarece in dosarul depus trebuie sa ai atasate toate actele doveditoare necesare precum ca nu ai de facut plati catre vreo institutie a statului: de la datorii catre bugetul de stat, dovada platilor pentru timbru judiciar si pentru taxa de registru.

In cazul asta o echipa profesionista de avocati te va ajuta sa obtii radierea firmei, avand in regula intreg dosarul, intr-un timp relativ scurt. Aceasta va intocmi toate actele necesare si te va reprezenta pentru ca tu sa iti poti dedica timpul pentru toate celelalte lucruri pe care le ai de facut.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Scule si unelte pentru prelucrarea metalelor
Articolul următor
Crizele financiare intareste familia
pni.ro
Meniu