La Multi Ani in 2013

Ca la fiecare inceput de an, incepem cu urari de bine si dorinte pe care vrem sa le infaptuim. Aceste urari pe care le facem prietenilor si cunostintelor noastre, se reintorc insutit infrumusetandu-ne viata. Desi stim ca acest an 2013 va fi unul dintre cele mai dificile datorita crizei economice, scriu aceste dorinte si urari cu speranta ca se vor materializa si vor schimba situatia tuturor celor care vor citi aceste randuri.

Ce doresc eu pentru tine in anul 2013?

Un An Nou plin de Iubire. Iubirea este singura arma suficient de puternica care ne poate ajuta indiferent de situatia pe care o avem. Iubirea aplaneaza conflictele, elimina resentimentele, aduce o dara de lumina in viata noastra care poate lumina si cele mai negre sentimente. Iubirea te hraneste cand nu ai ce manca si te face puternic sa faci fata incercarilor. Aduceti iubirea in inima voastra si s-o pastrati in ea ca sa va aduca lumina in casa si in viata voastra. Daca sunteti inarmati cu iubire nimic nu va poate opri. Fie ca iubirea sa lumineze drumul tau!

Un An Nou cu Sanatate. Sa fiti sanatosi si puternici in noul an. Cred ca sanatatea este primul lucru de care avem nevoie pentru a ne pastra bucuria si calitatea vietii, este un obstacol greu de trecut pe care daca il intalnesti te poate dobora. De multe ori nu putem aprecia sanatatea doar dupa ce am pierdut-o deja si este prea tarziu, de aceea in anul acesta aveti grija de sanatatea voastra pentru a va pastra calitatea vietii. Multa SANATATE in Noul An!

Un An Nou cu Bucurie. Bucuria sufletului este in noi si nu are nevoie de circumstante ca sa iasa la suprafata. Bucura-te daca iti merge bine, bucura-te si daca ai probleme. Fie ca bucuria sa-si gaseasca lacas in Sufletul Tau!

 Un An Nou plin de Belsug. Noul An sa va aduca tot ce doriti, sa aveti camara plina si sa nu duceti lipsa de nimic, indiferent daca vorbim de bogatiile materiale, intelectuale sau de cele sufletesti. Daca Cosul Vietii voastre este plin cu fructe, daruiti din ea si altora aducand astfel bogatia si in casele lor. Omul cu adevarat bogat este bun la suflet si daruitor, astfel devine un flux de bogatie pentru ca bogatia lui va fi impartasita si nu va fi tinuta doar pentru propria persoana. Fii Bogat!

Un An Nou cu Succese. Succesul este recunoasterea meritelor pentru ceea ce facem si ceea ce suntem. Sa facem totul cu Iubire si Daruire, iar succesul nu va intarzia. Sa folosim succesul nostru sa ii ajutam si pe ceilalti sa se ridice, ca si ei sa-si atinga potentialul. Mult Succes!

Un An Nou cu Prietenii. Adevaratii prieteni sunt cei care sunt langa tine indiferent de situatie, daca iti merge bine se bucura cu tine impreuna, daca ai nevoie sunt langa tine si te ajuta. Ei sunt cei prin care Ingerii te ajuta. Fii un adevarat prieten in acest an pentru toti cei pe care ii cunosti. Fie ca in acest an sa fii inconjurat de prieteni adevarati!

Si nu in ultimul rand Pastreaza Pacea in Sufletul tau, acest lucru te va ajuta sa fii tot timpul in armonie, nu lasa nimic sa te deranjeze. Nu uita, NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR, ci este o parte a unui program mai mare Universal. La Multi Ani in 2013!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Necesitatea unui sistem de supraveghere cu camere video
Articolul următor
Jocuri cu Dora – prietena nelipsita fetitelor de gradinita
pni.ro
Meniu