Last minute Turcia

Turcia este o tara care apartine teritoriului Eurasiatic cu o putere economica si culturala imensa. Este o tara foarte vizitata de multi turisti anual, avand o putere turistica importanta in Europa. Majoritatea turistilor care vor sa vina in aceasta tara cauta o vacanta last minute in Turcia pentru o oferta foarte redusa. Deplasarea se poate face cu avionul sau chiar cu autocarul, infrastructura Turciei este la un nivel foarte ridicat.

Istoria Turciei este foarte lunga si diversificata prin evenimentele petrecute de-a lungul timpului. Este urmasa Imperiilor Bizantine si Otomane cu un amestec de cultura din amandoua continentele, Europa si Asia. Datorita presedintelui Mustafa Kemal Ataturk fiind creatorul Republici Turcia, aceasta a cunoscut un progres economic important si o importanta turistica foarte ridicata. Aceasta republica a fost stabilita in anul 1923 dupa 631 de ani de suveranitate otomana.

Litoralul turcesc este format din 9 statiuni turistice foarte vizitate de turisti, una dintre cele mai vizitate este Antalya. Antalya este considerata cea mai buna statiune din Turcia, vizitata de cei mai multi turisti anual. Este un oras turistic situat in sudul Turciei chiar la poalele muntilor Taurus. Populatia orasului este de 1.000.000 de locuitori cu aproximatie. Obiective turistice importante din Antalya sunt Muzeul Antalyei, si muzeul Kaleiçi construit chiar in incinta fostei biserici ortodoxe Sfantul Gheorghe. Cel care a pus bazele ridicari acestui oras Antalya ( Attalia ) este regele Pergamonului in anul 150 î.Hr. pentru a-si putea ridica o baza militara.

Pentru o vacanta placuta puteti opta pentru o vacanta last minute in Turcia unde puteti alege dintr-un grup de servicii foarte bine pus la punct. Sunt preturi mici pentru vacante last minute si de aceea aceasta solutie este aleasa de tot mai multi dornici de vacante.  Localnici si proprietari de pe litoralul Turcesc au grija de turistii pentru ca  asta este baza economica a Antalyei. Chiar si proprietari de magazine de pe litoral depinde de numarul cat mai mare al turistilor pentru a-si putea vinde marfurile.

Turcia este o putere in turismul international, atragand in fiecare an milioane de turisti care sunt atrasi de serviciile de relaxare si plajele frumoase.

autoechipat.ro
Articolul precedent
Istoria orasului Azuga si turismul din aceasta statiune
Articolul următor
Cum sa beneficiezi de asigurari RCA ieftine
pni.ro
Meniu