Librarie online

Librarie online, carti pentru copii, carti pentru prescolari

Din punctul de vedere a unui profesor, dezvoltarea intelectuala a unui copil depinde in primul rand de contactul acestuia cu cartile. Daca, asa cum se intampla din ce in ce mai des in ziua de astazi, acest contact se limiteaza strict la manuale, chiar si acestea deschise numai pentru a invata lectia, situatia este destul de grava. Un elev care citeste doar manuale si nu deschide nicio carte din biblioteca, nu va reusi niciodata sa se ridice peste nivel mediu la scoala.
Parintii sunt de cele mai multe ori responsabili pentru lipsa de cultura a copilului. Intelegand ca suntem cu totii foarte ocupati, parintii se inseala totusi daca asteapta ca profesorii sa faca minuni si sa le insufle elevilor lor dragostea de lectura. Nici macar atunci cand hotarasc sa angajeze meditatori particulari, nu este cazul sa-si imagineze ca acestia vor imprima efectiv cunostinte in mintea copilului. Cultura generala solida nu se poate capata decat prin studiu individual.
Solutia ? Oricat de ocupati am fi, trebuie sa ne facem putin timp pentru a indruma copilul sa citeasca si desigur, sa-i punem la dispozitie cartile potrivite varstei lui. Lipsa de timp nu este o scuza, pentru ca efectele lipsei de cultura vor fi vizibile o viata intreaga, asadar trebuiesc cautate alternative. Una dintre solutii este apelul la o librarie online, ceea ce este convenabil pentru ca ne da posibilitatea gasirii titlurilor potrivite oricand avem un minut liber. In plus, rafturile virtuale sunt aranjate “user friendly”, astfel incat o simpla tastare ne aduce pe ecran categoria dorita. De la carti pentru scolari, carti pentru prescolari, beletristica pana la enciclopedii si auxiliare scolare, toate ne asteapta in categoria carti pentru copii.
Desigur, pentru cultura personala, putem achizitiona albume, e-books, cat si orice carti de dezvoltare personala am dori, vom fi surprinsi de oferte noi in fiecare saptamana.
autoechipat.ro
Articolul precedent
Magazin online carucioare copii
Articolul următor
Site-urile de oferte si reduceri colective
pni.ro
Meniu