Localitatea Moldovita un adevarat colt de rai

Daca te numeri printre miile de romanii care au nevoie urgenta de cateva zile linistite, in care sa se relaxeze si sa uite de probleme si griji dar mai ales sa scape de stres, iti recomand cu mare drag sa iti organizezi o vacanta de cateva zile la o pensiune din Moldovita. Poate nu ati auzit de acesta localitate, sau daca ati auzit poate nu ati fost acolo. Ei bine, Moldovita pare a fi un adevarat colt de rai atat iarna cat si vara cand natura este plina de viata si totul in jur de verde!

In Moldovita veti avea posibilitatea sa gasiti cateva pensiuni si vile deosebite ce practica tarife de cazare foarte avantajoase si ofera servicii de foarte mare calitate. In afara acestui fapt, localnicii statiunii sunt de obicei oamenii foarte amabili cu mult bun simt care incearca sa isi bucure si incante fiecare oaspete. Peisajele ce inconjoara localitatea sunt exceptionale, majoritatea turistilor care au fost acolo fiind impresionati! Daca ajungi iarna, in perioada sarbatorilor mai exact, vei avea posibilitatea sa vezi traditiile minunate care se pastreaza de zecii de ani si care au o importanta deosebita in viata satenilor. Bucatele specifice zonei sunt renumite ca fiind unele dintre cele mai gustoase din tara. In cazul in care va hotarati sa va duceti in Moldovita in timpul primaverii sau verii, si atunci locatia este la fel de incantatoare. Cum oamenii din zona sunt foarte gospodari, totul este mereu pus la punct, gardinile amenajate superb, iar padurile de langa localitate inverzesc si alcatuiesc un peisaj pe care l-ai putea admira ore-n sir!

Aici nu vei gasii discoteci, baruri de noapte, galagie si astfel de lucruri asemanatoare. Cu siguranta este locul perfect pentru cei care vor sa se odihneasca deoarece linistea domneste in Moldovita! Daca sunteti interesati de un concediu in localitate trebuie sa stiti ca tarifele de cazare Moldovita incep de la 70 lei/noapte si pot varia in functie de facilitatile oferite!

autoechipat.ro
Articolul precedent
Burton and Taylor
Articolul următor
Oferte si cadouri de 8 martie, ziua femeii
pni.ro
Meniu